Make-up advies

Herfst type totaal wit zonder natuur

make-up technieken

Je zult versteld staan hoe mooi jij eruit kunt zien met de juiste make-up. Maar wat als je niet weet wat jou goed staat en welke make-up technieken je moet gebruiken? Dan heb ik de oplossing voor jou: een make-up advies. Tijdens dit advies leer je met welke kleuren en technieken je het allermooiste resultaat krijgt. Je brengt zelf, onder mijn begeleiding, in tien stappen je make-up aan. Hierdoor blijven de stappen beter hangen en heb je aan het einde van het advies de belangrijkste vaardigheden geleerd om je thuis ook mooi op te maken. De bedoeling van de make-up van Art of Image is om er mooi, energiek en natuurlijk uit te zien. De make-up is van een hoogwaardige kwaliteit, is hypoallergeen, dermatologisch getest en dierproefvrij.

aanmelden prijzen

JOUW RESULTAAT

  • Je weet welke kleuren en producten bij je passen.
  • Einde aan laatjes met ongebruikte make-up, alleen nog maar make-up die je echt gebruikt.
  • Makkelijk, betaalbaar en eenvoudig via de webshop te bestellen.
  • Je natuurlijke schoonheid wordt ondersteund.

VOOR WIE

Als jij wilt weten met welke kleuren en technieken jij jezelf het beste kan opmaken. Met als resultaat een natuurlijke uitstraling. Hierdoor valt de make-up niet op, maar jij wel!

AANPAK

Tijdens het make-up advies ga je, onder mijn begeleiding, zelf aan de slag met het aanbrengen van de make-up in tien stappen. Samen kijken we naar jouw mooiste kleuren. Je gaat stralend met een verzorgde dag make-up de deur uit.