Persoonlijke uitstraling

Kleur

Zou je weleens wat meer kleur in je kledingkast willen hebben? En wil je graag weten welke kleuren nu echt mooi staan bij jou. En vind je het soms lastig om kleuren te combineren? Dan is een persoonlijk kleuradvies echt iets voor jou. Tijdens dit kleuradvies laat ik je zien welke kleuren mooi staan en hoe je deze onderling kan combineren. Bij een persoonlijk kleuradvies zit een persoonlijke kleurenwaaier,  deze wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Ideaal om mee te nemen tijdens het winkelen, dit voorkomt miskopen.

Lees verder >>

Stijl

Vind je het lastig om de juiste broek bij jouw figuur te vinden. En zou je weleens willen weten welk jasje het meest geschikt is voor jou? Kom dan eens langs voor een stijladvies. Tijdens het stijladvies laat ik je zien wat past bij jou. Bij een stijladvies zit het persoonlijk stijlboek  "In Stijl" zodat je de tips en adviezen niet kan vergeten. Dit stijlboek wordt voor jou op maat gemaakt, handig om te gebruiken tijdens het winkelen. 

  

Lees verder >>

make-up

Ligt jouw kast vol met make-up producten die je eigenlijk niet gebruikt? Ben je nog steeds op zoek naar de perfecte kleur lipstick en foundation? Boek dan een persoonlijk make-up advies. Tijdens dit advies leer je in tien eenvoudige stappen hoe jij de make-up kan aanbrengen. Samen kijken we naar jouw mooiste kleuren en wat past bij jou. Na dit make-up advies weet je hoe je er natuurlijk, verzorgd en energiek uit kunt zien. Je gaat stralend de deur uit. En natuurlijk is de make-up te bestellen, zodat je jouw mooiste kleuren in huis hebt.

Lees verder >>

Herenstyling

Wil jij weten welke kleding goed bij je past? En welke kleding jou een krachtige en professionele uitstraling geeft? Ben je benieuwd welke kleuren echt iets voor je doen en ben je op zoek naar een persoonlijke stijl, zodat je makkelijk een basisgarderobe opbouwt waarmee je eindeloos kunt combineren? Boek dan een styling advies voor heren. Wist je dat je uiterlijk, postuur en persoonlijkheid belangrijk zijn voor het bepalen van de juiste kledingkeuze, zowel zakelijk als privé. Kleding die goed staat bij de één kan de ander juist misstaan. 

Lees verder >>

geef jij jezelf kleur?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws, tips en aanbiedingen schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan direct het E-book "Geef jezelf kleur" met informatie over kleuren en voorbeelden hoe te combineren met kleur.  

inschrijven nieuwsbrief