kleur advies

Perfecte kleur

 

Heb jij ook weleens dat je er in een bepaalde kleur stralender uitziet dan in een andere? Welke kleuren overheersen er in je kledingkast? Krijg je weleens complimenten als je bepaalde kleuren draagt of juist de opmerking dat je er moe uitziet, terwijl je je niet zo voelt? Grote kans dat dit komt door de kleuren die je draagt. Kleur is namelijk één van de krachtigste manieren om te communiceren. Door het dragen van de juiste kleuren in kleding, accessoires en make-up zie je er verzorgd en stralend uit. De kleuren die je draagt bepalen dus jouw uitstraling. Dit is zeker belangrijk bij een eerste indruk. Een kleur staat altijd goed als deze in harmonie is met je huid-, haar- en oogkleur!

aanmelden Prijzen

JOUW RESULTAAT

  • Je weet welke kleuren het beste passen bij jouw uiterlijk en dit voorkomt (kleur)miskopen.
  • Je weet welke kleuren make-up het mooist staan bij jou. Hierdoor heb je alleen nog make-up die écht iets voor je doet!
  • Door jouw persoonlijke kleurenwaaier ben je blij met elke aankoop die je doet én bouw je aan een collectie die je onderling goed met elkaar kunt combineren.
  • Je bent tevreden met je uiterlijk waardoor je zelfvertrouwen groeit.

VOOR WIE

Als jij wilt weten welke kleuren jouw uiterlijk kunnen ondersteunen dan is een kleur advies echt iets voor jou. Door het dragen van de juiste kleuren vallen eventuele oneffenheden in je gezicht minder op en komen jouw ogen beter uit. Je krijgt een frisse en energieke uitstraling.  

Ook als je wilt weten wat jouw mooiste kleuren make-up zijn. De make-up breng je dan ook direct zelf aan. Je gaat stralend de deur uit!

AANPAK

Tijdens de kleuranalyse wordt er gekeken welke kleuren er het beste aansluiten bij de natuurlijke tint van je huid, haar en ogen, dit gebeurt met behulp van kleurstroken. Deze 3 (huid, haar en oog) kleurstroken zorgen voor een unieke combinatie. Dit zorgt ervoor dat er voor jou een kleurenwaaier op maat gemaakt kan worden met daarin jouw 42 allerbeste kleuren die je onderling weer prima kan combineren. De kleurenwaaier past gemakkelijk in je handtas, ideaal om mee te nemen tijdens het winkelen.