over mij: Bianca Brakenhoff

Colour2you: voor de beste versie van jezelf in communicatie en uitstraling

Ik ben Bianca Brakenhoff, gecertificeerd trainer/coach op het gebied van DISC & Drijfveren, communicatie en uitstraling. In mijn trainingen en persoonlijke adviezen staat jouw ontwikkeling centraal. Ik inspireer jou om serieus aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling, zodat je zichtbaar succesvol bent.

De trainingen en adviezen kunnen individueel en in groepen, fysiek en online. Mijn aanpak is op mijn eigen unieke manier: professioneel, vol passie en enthousiasme, inspirerend, energiek, resultaatgericht, met humor en altijd vanuit een positieve insteek. 

Ontstaan van Colour2you: Door een reorganisatie in 2017 raakte ik mijn baan als trainer/coach op het gebied van communicatie kwijt en moest ik op zoek naar iets anders. Ik heb best even nagedacht over wat ik graag zou willen. De keuze om te blijven trainen en coachen was niet zo'n moeilijke keuze. Ik was alleen op zoek naar het totaalplaatje. Dat heb ik gevonden in enerzijds de opleidingen Kleurconsulente, Kledingstylist en Imagostylist en anderzijds de opleiding en certificering van DISC en Drijfveren. Deze combi vind ik van toegevoegde waarde. Gedrag is wat we zien en wordt gevormd door o.a. drijfveren en kan je versterken door kledingstijl en kleuren die je draagt. Kleur heeft wel degelijk invloed op hoe je je voelt én met kleur vertel je een boodschap.  

In oktober 2017 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, Colour2you. Dit was best spannend, maar ik ben trots op de stap die ik heb gemaakt. "Colour2you is de beste versie van mezelf!" 

Met “Colour2you” inspireer ik ondernemende mannen en vrouwen om aan de slag te gaan met hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Voor deze ontwikkeling maak ik vooral gebruik van de DISC & Drijfveren Analyses. De DISC gedragsanalyse brengt de voorkeursstijlen in kaart. Het geeft inzicht in de verschillende gedragsstijlen die iemand laat zien. Wat zijn de kwaliteiten en wat zijn de ontwikkelpunten? En bij de drijfverenanalyse worden de meest belangrijke innerlijke motivatoren in kaart gebracht. Krijg inzicht waarom iemand bepaalde dingen juist wel of juist niet doet en wat degene drijft in zijn of haar leven. Wat motiveert jou?

Dit ben ik ook: Thee, chocolade, handbal, Netflix, wandelen en lekker eten. Het woord "Vervelen" ken ik niet, ik ben eigenlijk altijd wel bezig.