over mij: Bianca Brakenhoff

Colour2you: voor de beste versie van jezelf in uitstraling en communicatie

Ik ben Bianca Brakenhoff, trainer/coach op het gebied van DISC, communicatie en uitstraling. In mijn trainingen en persoonlijke adviezen staat jouw ontwikkeling centraal. Ik inspireer jou om serieus aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling, zodat je zichtbaar succesvol bent.

De trainingen en adviezen kunnen individueel en in groepen, fysiek en online en zowel particulier als zakelijk. Mijn aanpak is op mijn eigen unieke manier: professioneel, vol passie en enthousiasme, inspirerend, energiek, resultaatgericht, met humor en altijd vanuit een positieve insteek. 

Ontstaan van Colour2you: Door een reorganisatie in 2017 raakte ik mijn baan als trainer/coach op het gebied van communicatie kwijt en moest ik op zoek naar iets anders. Ik heb best even nagedacht over wat ik graag zou willen. De keuze om te blijven trainen en coachen was niet zo'n moeilijke keuze. Ik was alleen op zoek naar het totaalplaatje. Dat heb ik gevonden in de opleidingen Kleur, Stijl, Imago & Persoonlijke Kracht Coach. Gedurende deze opleidingen kwam ik erachter dat uitstraling en kleur meer voor je kan doen dan je denkt. Kleur heeft wel degelijk invloed op hoe je je voelt én met kleur vertel je een boodschap. In kleur zit kracht en sinds ik weet welke kleuren mij in mijn kracht en ontwikkeling zetten, omarm en waardeer ik mijn kwaliteiten. Kleur heeft mij geholpen in mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. In oktober 2017 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, Colour2you. Dit was best spannend, maar ik ben trots op de stap die ik heb gemaakt. "Colour2you is de beste versie van mezelf!" 

Met “Colour2you” inspireer ik ondernemende vrouwen en mannen om aan de slag te gaan met hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Voor deze ontwikkeling gebruik ik o.a. de Persoonlijke Kracht methodiek. Dit geeft je een praktisch en gedetailleerd inzicht in hoe je jouw beste versie van jezelf krachtig zichtbaar kunt maken. Dus ben jij die ondernemende vrouw of man die meer uit zichzelf wil halen? Ben jij toe aan een volgende stap in jouw persoonlijke groei? Wil je weten wat jouw grootste kwaliteiten zijn? En wil je weten hoe je dit allemaal zichtbaar maakt en ermee aan de slag kunt gaan? Dan help ik jou graag met mijn programma "Zichtbaar Succesvol". Je leert jezelf kennen en waarderen, krijgt rust, duidelijkheid en zelfvertrouwen. Ontdek jouw grootste kracht en laat deze zien door kleur in te zetten voor een effectievere uitstraling en communicatie.

Dit ben ik ook: Thee, chocolade, handbal, Netflix, wandelen en gezellig eten. Het woord "Vervelen" ken ik niet, ik ben eigenlijk altijd wel bezig. Dit komt vast door mijn Powertype Rood. De Kleurfamilie Rood is namelijk altijd in de actie en bezig.

Bianca in kleur (mijn blauwdruk,):

  • Rood: daadkrachtig, snel, gepassioneerd, besluitvaardig
  • Koraal: recht door zee, vurig, energiek, initiatiefrijk
  • Aubergine: beschouwer, duurzaam, klasse, doordenker
  • Kobalt: ondernemend, ambitieus, welbespraakt, slim