zichtbaar succesvol advies

ontdek je grootste kracht

Jouw Powertype

Ben jij nieuwsgierig naar de beste versie van jezelf? In dit advies ga je ontdekken dat er meer in je zit dan je wellicht zelf vermoedt en hoe je zichtbaar succesvol kan zijn. Je ontdekt  jouw grootste kracht en kwaliteit, jouw Powertype. Hierdoor weet je wat jij moeiteloos kunt en wat echt bij jou past. Het Powertyperapport dat er bij zit is een kleuradvies op basis van jouw kwaliteiten.

aanmelden Prijzen

JOUW RESULTAAT

  • Zelfinzicht, zelfwaardering en zelfvertrouwen.
  • Richting voor belangrijke keuzes in je werk en privé.
  • Uitstraling met impact en meer kleur in je leven.
  • Persoonlijk Powerrapport van 20 bladzijden digitaal.

VOOR WIE

Voor als je krachtig uit de verf wilt komen en zichtbaar de beste versie van jezelf wilt zijn. Als je wilt begrijpen en waarderen hoe jij de dingen doet en wat jou drijft. Als je een betere balans wilt met meer rust en duidelijkheid. Voor iedereen die kleur wil inzetten om doelen te bereiken.

Ook in te zetten bij (bestaande) groepen. Vraag naar de mogelijkheden.

AANPAK

Voorafgaand aan het Zichtbaar Succesvol Advies doe je online de Persoonlijke Kracht Test. Deze unieke persoonlijkheidstest verbindt jouw kwaliteiten met de vier elementen én met kleur. Zo wordt duidelijk én kun je zichtbaar maken wat jouw grootste kracht is waarmee jij het verschil kunt maken. Dit is jouw Powerkleur. Nadat jij de test hebt ingevuld hebben we een afspraak om de methodiek van Persoonlijke Kracht en de uitslag van de test te bespreken. Je ontvangt na het gesprek het Powertype rapport digitaal.  

Voor de beste versie van jezelf