Zichtbaar succesvol

zichtbaar succesvol advies

Zou je graag inzicht willen hebben in jouw grootste kracht en unieke kwaliteit? Wil je weten wat jou zo bijzonder maakt? Wat jij moeiteloos en zo vanzelfsprekend doet dat je er niet eens over nadenkt? Wil je beter gezien, gehoord en gewaardeerd worden?  

Dan is dit Zichtbaar Succesvol Advies echt iets voor jou. Het is een energiek, kleurrijk en persoonlijk advies naar aanleiding van de online Persoonlijke Kracht Test. Een kleuradvies op basis van jouw persoonlijke kwaliteiten.Tijdens dit gesprek ontdek je jouw allergrootste kracht (jouw Powertype) en hoe je deze zichtbaar kunt maken. 

Lees verder >>

zichtbaar succesvol traject

Ben jij die ondernemende persoon die meer uit zichzelf wil halen en toe is aan een volgende stap in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling? Wil je weten wat jouw grootste kwaliteiten zijn? En wil je weten hoe je dit allemaal zichtbaar maakt en ermee aan de slag kunt gaan? Ga dan de uitdaging aan van "ontdek de beste versie van jezelf". Je leert jezelf kennen en waarderen, krijgt rust, duidelijkheid en zelfvertrouwen. Ontdek jouw grootste kracht en laat deze zien door kleur in te zetten voor een effectievere uitstraling en communicatie.

In het Zichtbaar Succesvol Traject wordt gebruik gemaakt van de methodiek van Persoonlijke Kracht. Het traject bestaat uit 3 stappen: Stap 1 Je grootste kracht,  Stap 2 Je kern, jouw beste versie van jezelf en Stap 3 Vergroot je impact in uitstraling en communicatie.

Lees verder >>

geef jij jezelf kleur?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws, tips en aanbiedingen schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan direct het E-book "Geef jezelf kleur" met informatie over kleuren en voorbeelden hoe te combineren met kleur.  

inschrijven nieuwsbrief