colour2you powerdag 

ontmoet jouw powertype

Heb je moeite met het maken van keuzes en beslissingen? Heb je door je drukke en hectische leven te weinig tijd voor jezelf? Voel je stilstand in jouw ontwikkeling? En voel je je onzichtbaar in de menigte en zou graag van meer betekenis willen zijn?         

Meld je dan aan voor de Colour2you Powerdag zodat je:  

  • Vol zelfvertrouwen de volgende stap maakt in jouw ontwikkeling.

  • Je meer bereikt in minder tijd en tijd over houdt voor andere dingen die jij belangrijk vindt.

  • Je weet hoe je jouw unieke kracht zichtbaar kunt maken.

  • Je weet hoe jij over komt op de ander.
  • Zichtbaar succesvol jezelf kan zijn!

    Tijdens deze powerdag ga je samen met anderen  ervaren wat jouw grootste kracht is en hoe jij deze unieke kracht zichtbaar maakt. Om dit in beeld te brengen maken we gebruik van Personal Power Plus. Personal Power Plus meet de hele mens zowel werk als privé, zodat je overal je grootste kracht kunt zijn.

    Voorafgaand aan de powerdag doe je een online powertest en tijdens de powerdag krijg je daar uitleg over. Je krijgt je eigen Powertype rapport mee inclusief de materialen. In dit rapport lees je alles over jouw Powertype, jouw drijfveren en hoe je kunt laten zien wie je bent. Je hebt een rapport van 20 bladzijden die helemaal van toepassing zijn op jou.  

info en prijzen

De Colour2you Powerdag wordt in omgeving Arnhem gegeven en is inclusief koffie, thee en lunch en is van 10.00 -16.00 uur en is inclusief het 20 bladzijden tellende Powertype rapport met de materialen.

Kosten powerdag € 177,50 p.p. Minimaal 4, maximaal 12 deelnemers..

De Colour2you Powerdag is ook voor bedrijven te boeken. Wil je deze workshop met je team doen vul dan het formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmelden Colour2you powerdag

Kies een datum
13 april 10.00-16.00 uur
Versturen
Geef jezelf kleur zodat je zichtbaar succesvol jezelf kunt zijn!

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you