colour2you personal shop event

de nieuwste mode

Als kleur- en imagostylist organiseer ik dit evenement 1 tot 2x per jaar. De toegang is gratis net als het advies. Tijdens dit shop event kan jij, geheel vrijblijvend, alvast de nieuwste mode voor de vrouw bekijken. Ik help je graag bij het maken van de juiste keuze uit de prachtige collectie. Er is een diversiteit aan prijzen en merken. Er zit dus voor iedereen wel wat bij. De maatvoering is maat 34 t/m maat 48. Merken in de collectie zijn: Jensen, NYDJ, Dreamstar, Nathalie Vleeschouwer, Elvira, No-na, Sistes, Eva Kayan, Juffrouw Jansen, Indi en Cold, Marie Sixtine, Numph, Le Comte, Ciso, Cream en Kaffe. Ook is er make-up van Art of Image zodat je deze producten ook kunt proberen. Ik help je graag met bijvoorbeeld een nieuwe kleur lipstick. Een mooie manier om eens nader kennis te maken met Colour2you.

Het Colour2you Shop Event voor de voorjaarsmode is geweest op 14,15 en 16 maart 2019. Voor het najaar staat het weer in de planning de data volgen snel.

Om iedereen van persoonlijk advies te kunnen voorzien is het fijn als wij van te voren weten wanneer je komt en met hoeveel personen. Neem dus gerust je moeder, zus, dochter, collega, vriendin of buurvrouw mee. Aanmelden kan via aanmeldformulier.  

Info en prijzen

Het event gaat in tijdblokken van 2.5 uur. Geef je op per dag en tijdblok. Er zijn geen kosten aan verbonden. Er geldt wel een maximum aantal deelnemers per tijdblok.

Locatie: Vondellaan 74 (UDI Clubhuis)

 

 

 

  

aanmelden Colour2you personal Shop Event

Kies een datum
Data najaar 2019 volgen nog
aanmelden
Colour2you voor een kleurrijk resultaat

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you