Workshops 

met kleur in beweging

Tijdens deze workshop ontdek je wie jij bent wat jouw kwaliteiten zijn en hoe deze zich vertalen naar kleur en wat deze kleur over jou zegt. Wist je dat er 10 kleurfamilies zijn die allemaal andere kwaliteiten en drijfveren hebben.
Ook de vraag hoe kom jij over op de ander wordt beantwoord.  

Meer lezen

colour2you Powerdag

Tijdens deze powerdag ga je samen met anderen  ervaren wat jouw grootste kracht is en hoe jij deze unieke kracht zichtbaar maakt. Om dit in beeld te brengen maken we gebruik van Personal Power Plus. Personal Power Plus is de eerste persoonlijkheidstest wat kijkt wie jij bent. Wat zijn jouw grootste talenten en diepste drijfveren en hoe verbindt je dat aan imago, zodat je echt de beste versie van jezelf kent, wordt, omarmt en uitstraalt van binnen naar buiten. Personal Power Plus meet de hele mens zowel werk als privé, zodat je overal je grootste kracht kunt zijn.

Meer lezen

colour2you shop event

Op 14, 15 en 16 maart 2019 is er het Colour2you Shop Event. Kom vrijblijvend een kijkje nemen in de pop-up winkel. Tijdens dit shop event kan jij alvast de nieuwste voorjaarsmode voor de vrouw bekijken, passen en kopen. Er is een diversiteit aan prijzen en merken voor iedereen zit er wel wat bij.  


Meer lezen

Kleur

Waar ga jij van stralen? Zijn dat juist koele tinten of meer de warme tinten? Onder mijn begeleiding ga je samen aan de slag om dit bij elkaar te ontdekken. Vaak is het zo dat kleding die je graag draagt ook goed bij je past en dat het kledingstuk dat in de kast blijft hangen daar niet voor niets blijft hangen. In de workshop ga je ook nieuwe kleuren ontdekken die juist bij jou heel erg mooi zullen staan.


Meer lezen

Make-up

In deze workshop ga je zelf aan de slag met het aanbrengen van je make-up volgens het 10-stappen plan. Ik leer je de technieken en omdat je het zelf doet kan je het straks thuis ook prima zelf doen. Met de make-up van Art of Image zie je er mooi, energiek en natuurlijk uit met kleuren die afgestemd zijn op jouw natuurlijke huid-, haar-, en oogkleur. Alleen voor de oogschaduw zijn er al meer dan 50 kleuren. 

Meer lezen

Stijl

Wat staat beter bij jou is dat nu juist dat lange vest of toch het korte model? Koop je nu die grote tas of toch beter een kleinere? In deze workshop ga je dit leren. Je krijgt inzicht in de sterke punten van je lichaam en hoe je deze het best kunt accentueren. Ook wordt er gekeken naar minder sterke kanten en leer je hoe je deze juist kunt camoufleren. Met deze workshop krijg je een korte impressie wat kleding voor jou kan doen.

Meer lezen

presenteren met stijl

Misschien ga je binnenkort een presentatie verzorgen en spreken in het openbaar. Wil je dan stevig in je schoenen staan, vol zelfvertrouwen en met kennis van je sterke punten? Leren hoe je een presentatie opbouwt met een structuur om tijdens je presentatie aan vast te houden? Schrijf je dan nu in voor deze workshop!

Meer lezen

communiceren met stijl

Communiceren gaat de hele dag door zowel bewust als onbewust. Door het volgen van deze workshop krijg je inzicht in je eigen communicatiestijl en wat het effect daarvan is op anderen. Ook wordt je bewust van valkuilen die er zijn in communicatie en hoe deze te voorkomen. Een interactieve workshop over communiceren.

Meer lezen

geef jij jezelf kleur?

In het E-book "Geef jezelf kleur" vind je informatie over kleuren, de 4 seizoenstype en voorbeelden hoe te combineren met kleur. Ook ontvang je regelmatig het laatste nieuws, tips en leuke aanbiedingen.

ja ik wil het e-book!

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you