workshop stijl

accentueren of camoufleren?

Wat staat beter bij jou: is dat nu juist dat lange vest of toch het korte model? Koop je nu die grote tas of beter een kleinere? In deze workshop ga je dit leren. Je krijgt inzicht in de sterke punten van je lichaam en hoe je deze het best kunt accentueren. Ook wordt er gekeken naar minder sterke kanten en leer je hoe je deze juist kunt camoufleren. Met deze workshop krijg je een korte impressie wat kleding voor jou kan doen.

Je krijg inzicht in pasvormen, stijlen en accessoires die bij jouw figuur passen. Voor iedereen die het leuk vindt om samen met anderen te ontdekken welke stijl bij jou past en welke maat, vorm tas en accessoires jij het best kan dragen.   

info en prijzen

De workshop duurt ongeveer 2 uur en wordt in de omgeving van Arnhem gegeven en is inclusief koffie, thee en iets lekkers

Kosten workshop €42,50 per persoon. Minimaal 3 en maximaal 6 personen. Betaald je werkgever dan zijn de prijzen exclusief btw. 

Heb je zelf een groep en datum en wil je graag een workshop ook dan kan je het formulier invullen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Deze workshop is ook voor bedrijven te boeken. Wil je deze workshop met je team doen vul ook dan het formulier in. 

aanmelden Workshop stijl

Kies een datum
nieuwe data 2020 volgen
Voor de beste versie van jezelf