workshop start met de beste versie van jezelf

Ontmoet jouw powertype

Ben jij nieuwsgierig naar de beste versie van jezelf? In deze workshop ga je ontdekken dat er meer in je zit dan je wellicht zelf vermoedt. Je ontdekt samen met de andere deelnemers jouw grootste kracht en kwaliteit, jouw Powertype. Hierdoor weet je wat jij moeiteloos kunt en wat echt bij jou past. Het Powerrapport dat er bij zit is een kleuradvies op basis van jouw kwaliteiten.

Voorafgaand aan de powersessie maak je een online persoonlijkheidstest die laat zien wie jij bent. Om dit in beeld te krijgen maakt Colour2you gebruik van het model van Persoonlijke Kracht.

Wil jij dit graag meld je dan nu aan voor de Powersessie jij bent bijzonder, zodat je:

  • Inzicht krijgt in jouw grootste kracht en unieke kwaliteit.
  • Beter gezien, gehoord en gewaardeerd wordt.
  • Vol zelfvertrouwen een stap maakt in je persoonlijke ontwikkeling.
  • Uitstraling met impact en meer kleur in je leven.
  •  Tevreden kunt zijn met wie je bent.

info en prijzen

Deze workshop duurt ongeveer 2½ uur en wordt in de omgeving van Arnhem gegeven en is inclusief koffie, thee en iets lekkers. Je krijgt jouw Powerrapport van 20 pagina's en bijbehorende materialen.

Kosten workshop € 177,50 per persoon. Minimaal 4 en maximaal 10 personen. Betaald je werkgever dan zijn de prijzen exclusief btw. 

Deze workshop is ook voor bedrijven te boeken. Wil je dit met je team doen vul dan het formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

aanmelden workshop start met de beste versie van jezelf

Kies een datum
Datum 2020 volgt
aanmelden
Voor de beste versie van jezelf

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you