workshop make-up

stralend in 10 stappen

In deze workshop ga je aan de slag met het aanbrengen van je make-up volgens het 10-stappen plan. Ik geef tips en adviezen en waar nodig zal ik je helpen. Je brengt de make-up zelf aan, zodat je ervaart hoe dit 10 stappenplan werkt. Thuis moet je het immers ook zelf doen. Met de make-up van Art of Image zie je er mooi, energiek en natuurlijk uit met kleuren die afgestemd zijn op jouw natuurlijke huid-, haar-, en oogkleur. Alleen voor de oogschaduw zijn er al meer dan 50 kleuren. 

De make-up kan je na afloop direct bestellen, zodat jij in het bezit bent van jouw mooiste kleuren en make-up producten die passen bij jou.

info en prijzen

De workshop duurt ongeveer 2 uur en wordt in de omgeving van Arnhem gegeven en is inclusief koffie, thee en iets lekkers.

Kosten workshop € 42,50 per persoon. Minimaal 3 en maximaal 6 personen. Betaald je werkgever dan zijn de prijzen exclusief btw. 

Heb je zelf een groep en datum en wil je graag een workshop ook dan kan je het formulier invullen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Deze workshop is ook voor bedrijven te boeken. Wil je deze workshop met je team doen vul ook dan het formulier in. 

aanmelden Workshop make-up

Kies een datum
Datum najaar 2020 volgt
Voor de beste versie van jezelf