kleurrijk Communiceren 

effectieve communicatie

Communiceren gaat de hele dag door zowel bewust als onbewust. Door het volgen van deze training krijg je inzicht in je eigen stijl van communiceren en wat het effect daarvan is op anderen. Hiervoor maakt Colour2you gebruik van een persoonlijk DISC profiel van Q4. Ook wordt je bewust van valkuilen die er zijn in communicatie en hoe deze te voorkomen. Een interactieve training over communiceren. Je gaat aan de slag met communicatietechnieken waardoor je duidelijker overkomt en je beter kan aansluiten bij de ander. Hierdoor vergroot je de kans op succes in verschillende situaties.

Tijdens deze training ga je aan de slag met de volgende communicatievaardigheden: actief luisteren, vragen en doorvragen, verbaal en non-verbaal, interpretatie en observatie, feedback geven en ontvangen, omgaan met weerstanden en emoties.

Wanneer?

Training wordt in de omgeving Arnhem gegeven en is inclusief koffie, thee, lunch en materialen. Een persoonlijk DISC profiel van Q4 is inclusief. De training is van 9.30-16.30 uur.

Kosten training € 297,50 p.p. Minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers. 

Deze training is ook voor bedrijven te boeken. Wil je meer informatie over de mogelijkheden vul ook dan het formulier in. 

aanmelden kleurrijk communiceren 

Kies een datum
data 2020 volgt
aanmelden
Voor de beste versie van jezelf

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you