Workshops 

start met de beste versie van jezelf

Deze workshop is een start om de beste versie van jezelf te worden. Rode draad in deze workshop is "de eerste indruk", Een eerste indruk maak je namelijk maar 1x. Of dit nou is voor een sollicitatie, kennismaking of andere gelegenheid, je wilt jouw beste versie van jezelf laten zien.  

Meer lezen

ontdek de beste versie van jezelf

Voorafgaand aan de workshop maak je een online persoonlijkheidstest die laat zien wie jij bent. Om dit in beeld te brengen maken we gebruik van Personal Power Plus. Dit kleurrijke persoonlijkheidsinstrument laat zien wie je bent, wat je kunt, waar je voor staat en hoe jij jouw kwaliteiten, talenten, diepste drijfveren en verlangens voor jezelf en voor anderen duidelijk zichtbaar maakt.

  

Meer lezen

colour2you shop event

Op 31oktober en 1,2 november 2019 is het Colour2you Personal Shop Event. Als kleur- en imagostylist organiseer ik dit evenement 1 tot 2x per jaar. De toegang is gratis net als het advies. Tijdens dit shop event kan jij, geheel vrijblijvend, alvast de nieuwste najaarsmode voor de vrouw bekijken. Ik help je graag bij het maken van de juiste keuze uit de prachtige voorjaarscollectie. Er is een diversiteit aan prijzen en merken. Er zit dus voor iedereen wel wat bij.


Meer lezen

Kleur

Waar ga jij van stralen? Zijn dat juist koele tinten of meer de warme tinten? Onder mijn begeleiding ga je samen aan de slag om dit bij elkaar te ontdekken. Vaak is het zo dat kleding die je graag draagt ook goed bij je past en dat het kledingstuk dat in de kast blijft hangen daar niet voor niets blijft hangen. In de workshop ga je ook nieuwe kleuren ontdekken die juist bij jou heel erg mooi zullen staan.


Meer lezen

Make-up

In deze workshop ga je zelf aan de slag met het aanbrengen van je make-up volgens het 10-stappen plan. Ik leer je de technieken en omdat je het zelf doet kan je het straks thuis ook prima zelf doen. Met de make-up van Art of Image zie je er mooi, energiek en natuurlijk uit met kleuren die afgestemd zijn op jouw natuurlijke huid-, haar-, en oogkleur. Alleen voor de oogschaduw zijn er al meer dan 50 kleuren. 

Meer lezen

Stijl

Wat staat beter bij jou is dat nu juist dat lange vest of toch het korte model? Koop je nu die grote tas of toch beter een kleinere? In deze workshop ga je dit leren.Je krijgt inzicht in de sterke punten van je lichaam en hoe je deze het best kunt accentueren. Ook wordt er gekeken naar minder sterke kanten en leer je hoe je deze juist kunt camoufleren. Met deze workshop krijg je een korte impressie wat kleding voor jou kan doen.

Meer lezen

Geef je team kleur

In deze workshop speciaal voor bedrijven krijgen de deelnemers als eerste inzicht in hun eigen drijfveren, talenten en uitdagingen en tweede in de drijfveren, talenten en uitdagingen van elkaar. Het effect voor het hele team is: inzicht in ieders unieke talenten en drijfveren, waardering en respect voor elkaar en versterking van het team imago.

Meer lezen

kleurrijk presenteren

Misschien ga je binnenkort een presentatie verzorgen en spreken in het openbaar. Wil je dan stevig in je schoenen staan, vol zelfvertrouwen en met kennis van je sterke punten? Leren hoe je een presentatie opbouwt met een structuur om tijdens je presentatie aan vast te houden? Schrijf je dan nu in voor deze training.

Meer lezen

kleurrijk communiceren

Communiceren gaat de hele dag door zowel bewust als onbewust. Door het volgen van deze training krijg je inzicht in je eigen communicatiestijl en wat het effect daarvan is op anderen. Ook wordt je bewust van valkuilen die er zijn in communicatie en hoe deze te voorkomen. Een interactieve training over communiceren.

Meer lezen

kleurrijk leidinggeven

Ben jij doorgegroeid naar een leidinggevende functie en kan je wel wat tips en handvatten gebruiken? Dan is deze praktische training zeker iets voor jou. Tijdens de training ga je met en zeker ook van elkaar leren. Eén van de onderdelen in de training is DISC gedragsstijlen. 

Meer lezen

kleurrijk ondernemen

Wil je graag starten als ondernemer, maar heb je echt nog geen idee wat nu echt bij je past? Of ben je als ondernemer hard toe aan een volgende stap? Zou je het graag anders willen, maar geen idee hoe dit te doen? Kom dan naar deze workshop kleurrijk ondernemen.

Meer lezen

geef jij jezelf kleur?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws, tips en aanbiedingen schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan direct het E-book "Geef jezelf kleur" met informatie over kleuren, de 4 seizoenstype en voorbeelden hoe te combineren met kleur.  

inschrijven nieuwsbrief

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you