Workshops 

colour2you klantendagen

Op 14, 15 en 16 oktober 2020 zijn de Colour2you Klantendagen. Tijdens dit gezellige evenement speciaal vrouwen is er o.a. het Shop Event, accessoires, make-up en workshops. De Colour2you klantendagen zijn 2x per jaar. De toegang is gratis net als het advies. Een mooie manier om eens nader kennis te maken met Colour2you.  


Lees verder >>

Kleur

Tijdens deze workshop ga je met elkaar m.b.v. kleurdoeken ontdekken en ervaren welke kleuren nou het mooist staan bij jou. Zijn dat juist de koele tinten of meer de warme tinten. Tijdens deze kleurrijke ervaring zal je zeker ook kleuren ontdekken die je nu nog niet draagt. Na afloop ontvang je een kleurrijke attentie.


Lees verder >>

Make-up

Ligt je la vol make-up spullen en is het net niet de juiste kleur of heb je geen idee wat je ermee moet? Dan is deze workshop iets voor jou. In deze workshop ga je zelf aan de slag met het aanbrengen van je make-up volgens het 10-stappen plan. Ik geef je advies over jouw mooiste kleuren en leer je de technieken, zodat je straks thuis eenvoudig jouw make-up kan aanbrengen. Je kan na afloop van de workshop de make-up direct bestellen.

Lees verder >>

Stijl

In deze workshop gaat het vooral om algemene stijltips. Wat is bijvoorbeeld een mooie lengte voor een jasje bij jou en wat is jouw ideale lengte van een rok. Wat is een goede tas? Ook krijg je inzicht in wat zijn sterke punten van jouw lichaam en hoe kan je deze het best accentueren. De minder sterke kanten leer je juist camoufleren. Met deze workshop krijg je een korte impressie van wat kleding voor jou kan doen.

Lees verder >>

start met de beste versie van jezelf

Straal jij uit wat jij graag uit wilt stralen? Tijdens deze workshop krijg je daar zeker een antwoord op. Centraal in deze workshop staat de 1e indruk. Een 1e indruk maak je maar één keer. Of dit nu is bij een sollicitatie, kennismaking of andere gelegenheid dat maakt niet uit. Je wilt in ieder geval graag laten zien wat je in huis hebt, je wilt jouw beste versie van jezelf laten zien. 

Lees verder >>

powersessie jij bent bijzonder

Ben jij nieuwsgierig naar de beste versie van jezelf? In deze workshop ga je ontdekken wat jou nu zo bijzonder maakt. Wat doe jij moeiteloos en zo vanzelfsprekend dat je er niet eens bij nadenkt?  Voorafgaand aan de workshop maak je een online persoonlijkheidstest, deze Powertest van Personal Power® meet jouw Persoonlijke Kracht.  

Lees verder>>

Geef je team kleur met disc

In deze workshop speciaal voor teams krijgen de deelnemers inzicht in elkaars gedrag en manier van communiceren. Dit zorgt voor hrespect en een betere samenwerking. De deelnemers ontvangen een persoonlijk DISC Profiel. Colour2you werkt hierin samen met Q4 Profiles. 

Lees verder >>

kleurrijk presenteren

Is presenteren niet jouw hobby maar af en toe wel noodzakelijk? Wil je graag tips en adviezen hoe een presentatie te geven? Geef je dan op voor Kleurrijk Presenteren. In deze training gaat het over het maken en het uitvoeren van een presentatie. En ja je geeft deze dag ook een presentatie.

 

Lees verder >>

kleurrijk communiceren

Communiceren gaat de hele dag door zowel bewust als onbewust. Door het volgen van deze training krijg je inzicht in je eigen stijl van communiceren en wat het effect daarvan is op anderen. Hiervoor maakt Colour2you gebruik van een persoonlijk DISC profiel van Q4. Ook wordt je bewust van valkuilen die er zijn in communicatie en hoe deze te voorkomen. Een interactieve training over communiceren.

Lees verder >>

kleurrijk leidinggeven

Ben jij doorgegroeid naar een leidinggevende functie en kan je wel wat tips en handvatten gebruiken? Dan is deze 2-daagse praktische training zeker iets voor jou. Leidinggeven kost tijd en aandacht en leidinggeven begint bij jezelf. Als j

Tijdens deze training ga je met én zeker ook van elkaar leren. Onderwerpen die aan bod komen zijn: Stijlen van leidinggeven, DISC gedragsstijlen en algemene communicatie.

Lees verder >>

geef jij jezelf kleur?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws, tips en aanbiedingen schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan direct het E-book "Geef jezelf kleur" met informatie over kleuren en voorbeelden hoe te combineren met kleur.  

inschrijven nieuwsbrief

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you