Workshops en trainingen

workshop Kleur

Tijdens deze workshop ga je met elkaar m.b.v. kleurdoeken ontdekken en ervaren welke kleuren nou het mooist staan bij jou. Zijn dat juist de koele tinten of meer de warme tinten. Tijdens deze kleurrijke ervaring zal je zeker ook kleuren ontdekken die je nu nog niet draagt. Na afloop ontvang je een kleurrijke attentie.

Lees verder >>

workshop Make-up

Ligt je la vol make-up spullen en is het net niet de juiste kleur of heb je geen idee wat je ermee moet? Dan is deze workshop iets voor jou. In deze workshop ga je zelf aan de slag met het aanbrengen van je make-up volgens het 10-stappen plan. Ik geef je advies over jouw mooiste kleuren en leer je de technieken, zodat je straks thuis eenvoudig jouw make-up kan aanbrengen. Je kan na afloop van de workshop de make-up direct bestellen.

Lees verder >>

workshop Stijl

In deze workshop gaat het vooral om algemene stijltips. Wat is bijvoorbeeld een mooie lengte voor een jasje bij jou en wat is jouw ideale lengte van een rok. Wat is een goede tas? Ook krijg je inzicht in wat zijn sterke punten van jouw lichaam en hoe kan je deze het best accentueren. De minder sterke kanten leer je juist camoufleren. Met deze workshop krijg je een korte impressie van wat kleding voor jou kan doen.

Lees verder >>

workshop start met de beste versie van jezelf

Ben jij nieuwsgierig naar de beste versie van jezelf? In deze workshop ga je ontdekken wat jou nu zo bijzonder maakt. Wat doe jij moeiteloos en zo vanzelfsprekend dat je er niet eens bij nadenkt?  Voorafgaand aan de workshop maak je een online persoonlijkheidstest, deze Powertest van Personal Power® meet jouw Persoonlijke Kracht.  

Lees verder>>

workshop Geef je team kleur met disc

In deze workshop speciaal voor teams krijgen de deelnemers inzicht in elkaars gedrag en manier van communiceren. Dit zorgt voor respect en een betere samenwerking. De deelnemers ontvangen een persoonlijk DISC Profiel. Colour2you werkt hierin samen met Q4 Profiles. 

Lees verder >>

COLOUR2YOU TRAINING uiterlijke presentatie en communicatie

Wil je meer inzicht in jezelf in hoe je overkomt, communiceert en presenteert? Komt jouw beeld overeen met het beeld dat anderen van je hebben? Wat zijn je voornaamste kwaliteiten en hoe kun je deze nog beter naar voren brengen? Deze training van 3½ dag geeft antwoord op al deze vragen. Je gaat aan de slag met je (uiterlijke) presentatie en communicatie, zodat je jezelf zekerder presenteert en effectiever uitdrukt. 

Lees verder >>

colour2you trAINING presentatievaardigheden

Is presenteren niet jouw hobby maar af en toe wel noodzakelijk? Wil je graag tips en adviezen hoe een presentatie te geven? Schrijf je dan in voor de Colour2you training Presenteren. In deze 1-daagse training gaat het over het maken en het uitvoeren van een presentatie. En ja je geeft deze dag ook een presentatie. 

Lees verder >>

COLOUR2YOU TRAINING effectief leidinggeven

Ben jij doorgegroeid naar een leidinggevende functie en kan je wel wat tips en handvatten gebruiken? Schrijf je dan in voor de Colour2you training Effectief leidinggeven. In deze 2-daagse praktische training gaat het met name over wie ben jij als leidinggevende? Vaardigheden die je nu onbewust inzet ga je bewuster inzetten.

Lees verder >>

geef jij jezelf kleur?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws, tips en aanbiedingen schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan direct het E-book "Geef jezelf kleur" met informatie over kleuren en voorbeelden hoe te combineren met kleur.  

inschrijven nieuwsbrief