team ontwikkeling

team spirit

Ben je op zoek op naar een inspirerende, kwalitatieve en interactieve werkvorm om jouw team in beweging te zetten kijk dan bij het diverse aanbod van Colour2you. Er zijn verschillende werkvormen om in te zetten bij teams in ontwikkeling en bij teambuilding met als doel: elkaar beter te leren kennen, elkaars kwaliteiten te waarderen en elkaar op een positieve manier feedback te leren geven. Verder is het doel om de communicatie te verbeteren en daardoor positieve resultaten te behalen als team. Al deze werkvormen worden gegeven door een gecertificeerde trainer.  

Aanmelden Prijzen

geef je team kleur

Deze workshop biedt interactieve werkvormen om met volle aandacht naar elkaar te kijken en in gesprek te gaan over huidig en gewenst imago.
Imago is de optelsom van binnenkant, buitenkant en overkant: wie jij bent, jouw persoonlijkheid en wat je daarvan laat zien in je uitstraling en communicatie. Deze werkvorm zorgt voor een leuk, ontspannen en interactief moment met je team waarbij je elkaar op een positieve manier feedback geeft. Je komt te weten hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander. De tips van je medespelers en mij, als Imago-Expert, zijn praktisch toepasbaar en geven inzicht hoe je een authentiek imago kunt laten zien. Deelnemers leren elkaars unieke kwaliteiten te zien en te waarderen.

Je kunt deze werkvorm inzetten in de vorm van een workshop of voorafgaand of tijdens een training. Er zijn verschillende verdiepende thema's.   

kleurrijk samenwerken

In deze workshop ga je samen met anderen  ervaren wat jouw grootste kracht is en hoe jij deze unieke kracht zichtbaar maakt. Om dit in beeld te brengen maken we gebruik van Personal Power Plus. Personal Power Plus meet de hele mens zowel werk als privé, zodat je overal je grootste kracht kunt zijn. Het effect voor het hele team is: inzicht in ieders unieke talenten en drijfveren, waardering en respect voor elkaar en versterking van het team imago. Dit met als resultaat een effectievere communicatie en een betere samenwerking.

Voorafgaand aan de workshop doet iedereen individueel de online Powertest, dit is een persoonlijkheidsscan. Je krijgt je eigen Blauwdruk rapport mee inclusief de materialen. In dit rapport lees je alles over jouw 4 hoogst scorende Powertypes. De 4 kleuren in je Blauwdruk geven aan wat jouw diepste drijfveren zijn en hoe je dingen moeiteloos voor elkaar krijgt. Je hebt een rapport van 30 bladzijden die helemaal van toepassing zijn op jou.  

In 4 kleurrijke stappen naar ontwikkeling

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you