team ontwikkeling

team spirit

Ben je op zoek op naar een inspirerende, kwalitatieve en interactieve werkvorm om jouw team in beweging te zetten kijk dan bij het diverse aanbod van Colour2you. Er zijn verschillende werkvormen om in te zetten bij teams in ontwikkeling en bij teambuilding met als doel: elkaar beter te leren kennen, elkaars kwaliteiten te waarderen en elkaar op een positieve manier feedback te leren geven. Verder is het doel om de communicatie te verbeteren en daardoor positieve resultaten te behalen als team. Al deze werkvormen worden gegeven door een gecertificeerde trainer.  

overzicht voor bedrijven Aanmelden

IMago spel

Als je het volgende met je team/organisatie wilt bereiken: elkaar beter leren kennen en begrijpen, een effectievere communicatie en waardering voor elkaars kwaliteiten. Dan is het imago spel echt iets voor jouw team/organisatie. Deze werkvorm zorgt voor een leuk, ontspannen en interactief moment met je team waarbij je elkaar op een positieve manier feedback geeft. Je komt te weten hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander. Je kunt deze werkvorm inzetten in de vorm van een workshop of voorafgaand of tijdens een training. Er zijn verschillende verdiepende thema's. Welk thema voor bedrijven veel gebruikt wordt, is de communicatieset gebaseerd op het DISC model. Er zijn ook 2 Engelstalige versies (First Impressions en Communications)

disc profielen

DISC geeft vooral inzicht in ons eigen gedrag en in de verschillen tussen mensen. Colour2you werkt met de DISC profielen van Q4. Wat het Q4 DISC gedragsprofiel waardevoller maakt dan de gemiddelde gedragstest, is dat het een verschil meet tussen ons natuurlijke en ons aangepaste gedrag. Het is dus niet zomaar een momentopname. Met het DISC profiel krijg je inzicht in het denken, handelen en communiceren van jezelf en anderen. Medewerkers begrijpen elkaar en gaan beter met elkaar communiceren en samenwerken. Ze vullen elkaar aan in plaats van met elkaar te botsen. Hierdoor stijgen de prestaties van de organisatie.  

powertypes

Deze werkvorm begint met de online powertest. Iedereen krijgt een eigen rapport van ruim 30 pagina's met daarin jouw powertype en jouw blauwdruk. Hierdoor ben je blij met wie je bent, je weet wat jouw kracht is, wat jouw talenten zijn, wat jou drijft en waar jij energie van krijgt. Het effect voor het hele team is: inzicht in ieders unieke talenten en drijfveren, waardering en respect voor elkaar en versterking van het team imago, inzicht in communicatiestijlen en wat de mensen motiveert, effectievere communicatie en betere samenwerking.

Zichtbaar succesvol jezelf zijn

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you