team ontwikkeling

team spirit

Ben je op zoek op naar een inspirerende, kwalitatieve en interactieve werkvorm om jouw team in beweging te zetten kijk dan bij het diverse aanbod van Colour2you. Er zijn verschillende werkvormen om in te zetten bij teams in ontwikkeling en bij teambuilding met als doel: elkaar beter te leren kennen, elkaars kwaliteiten te waarderen en elkaar op een positieve manier feedback te leren geven. Verder is het doel om de communicatie te verbeteren en daardoor positieve resultaten te behalen als team. Al deze werkvormen worden gegeven door een gecertificeerde trainer.  

overzicht voor bedrijven Aanmelden

IMago spel

Imago is de optelsom van binnenkant, buitenkant en de overkant.
Door het Imagospel weet jij wie je bent, wat je uitstraalt en hoe je communiceert met de mensen om je heen. Deze werkvorm zorgt voor een leuk, ontspannen en interactief moment met je team waarbij je elkaar op een positieve manier feedback geeft. Je komt te weten hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander. Je kunt deze werkvorm inzetten in de vorm van een workshop of voorafgaand of tijdens een training. Er zijn verschillende verdiepende thema's.  

DISC

DISC geeft vooral inzicht in ons eigen gedrag en in de verschillen tussen mensen. Colour2you werkt met de DISC profielen van Q4. Met het DISC profiel krijg je inzicht in het denken, handelen en communiceren van jezelf en anderen. Medewerkers begrijpen elkaar en gaan beter met elkaar communiceren en samenwerken. Ze vullen elkaar aan in plaats van met elkaar te botsen. Hierdoor stijgen de prestaties van de organisatie. 

Een verkort DISC profiel is voor elke deelnemer inbegrepen. 

personal power plus

In deze workshop krijgen de deelnemers als eerste inzicht in hun eigen drijfveren, talenten en uitdagingen en tweede in de drijfveren, talenten en uitdagingen van elkaar. Het effect voor het hele team is: inzicht in ieders unieke talenten en drijfveren, waardering en respect voor elkaar en versterking van het team imago. Dit met als resultaat een effectievere communicatie en een betere samenwerking.

Een Blauwdruk rapport van Personal Power Pus is voor elke deelnemer inbegrepen.

Geef jezelf kleur zodat je zichtbaar succesvol jezelf kunt zijn!

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you