Communicatie en uitstraling

maatwerk 

De medewerkers zijn het belangrijkste visitekaartje voor een bedrijf. Vind jij persoonlijke ontwikkeling voor jouw personeel ook belangrijk? Straalt het personeel datgene uit wat je als bedrijf ook wilt uitstralen? En is de communicatie binnen het bedrijf in orde? Vind je het belangrijk dat de medewerkers klant gericht werken? En hoe verloopt de samenwerking binnen het bedrijf?  Heb je hier hulp bij nodig dan kijk ik graag samen met jou wat de wensen en leerbehoeften zijn in een training / workshop / coaching, zodat ik deze op maat kan aanbieden. Dit kan zowel in teams als individueel. Dit kan op het gebied van: communicatie en leiderschap en op uitstraling, eerste indruk en imago.

overzicht voor bedrijven Aanmelden

JOUW RESULTAAT

  • De onderlinge communicatie op de werkvloer en richting klant zal verbeteren.
  • Het team krijgt inzicht in elkaars kwaliteiten en weet hoe deze te gebruiken.
  • De medewerkers en het team weten wat ze willen uitstralen en krijgen tips en adviezen hierin.
  • Uitstraling en positiviteit verhoogt de omzet.

VOOR WIE

Voor teams die aan de slag willen met onderlinge communicatie, leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, klantgerichtheid, eerste indruk, imago en uitstraling.

AANPAK

In dit programma ga ik, op basis van een intake, gericht aan de slag met uw persoonlijke leerwensen. De training, workshop en of coaching wordt speciaal voor u op maat gemaakt waardoor het maximale resultaat eruit kan worden gehaald. 

Geef jezelf kleur zodat je zichtbaar succesvol jezelf kunt zijn!

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you