Stijl advies

de perfecte garderobe

Het samenstellen van een perfecte garderobe is alleen mogelijk als je kleding weet te vinden die goed bij je figuur en je persoonlijkheid past. 
Tijdens de intake van het stijladvies kijken we naar de kenmerken van jouw figuur. We bepalen samen de sterke- en minder sterke punten van je figuur. 

In het 2e gesprek gaan we in op jouw persoonlijke wensen en leer je hoe je eenvoudig de pluspunten benadrukt en eventuele minpunten camoufleert. Het is belangrijk en prettig voor jouzelf dat je weet waar je op moet letten als je kleding aan gaat schaffen. En weet dat voor ieder type lichaamsvorm ook weer modellen van kleding bestaan. Om de adviezen niet te vergeten ontvang je jouw persoonlijk stijlboek "In Stijl", dit stijlboek wordt helemaal voor jou op maat gemaakt. Zo krijg je niet alleen kleding, maar ook een boek dat jou prima past. Dit stijladvies zorgt ervoor dat je je kleding met plezier draagt.  

aanmelden prijzen 

JOUW RESULTAAT

  • Je weet hoe jij je mooiste punten kan accentueren en mindere kan camoufleren. Noem het "Mindfuck voor beginners" of met een chiquer woord "illusiondressing". 
  • Je weet wat lijnen, patronen en stoffen met je lichaam kunnen doen.
  • Je weet waar je op moet letten en daardoor winkel je met meer zelfvertrouwen en plezier en je voorkomt miskopen.
  • Een persoonlijk stijlboek "In Stijl" boordevol persoonlijke tips hoort bij het stijladvies.

VOOR WIE

Als jij een garderobe wilt ontwikkelen die past bij jouw persoonlijkheid en stijlvoorkeur. Een garderobe waarin je eindeloos kunt combineren. Tijdens een stijladvies leer je dat kleding meer is dan kleur alleen. Combineer deze adviezen met de juiste kleuren en je hebt het complete plaatje van je totale uitstraling.

AANPAK

Tijdens het stijladvies laat ik jou zien wat bij jouw figuur het mooiste staat, zodat je weet welke modellen, prints, stoffen en accessoires het best bij jou passen voor een outfit die geheel in balans is met jouw lichaamsvormen. Dit advies bestaat uit 2 afspraken. 

Ook goed te combineren met een kleur advies.

 

Voor de beste versie van jezelf