Workshop jouw kracht zichtbaar met kleur

ontdek je grootste kracht

Jouw Powertype

Tijdens deze workshop ontdek jij wat je allergrootste Kracht is en welke kleuren daarbij horen om die Kracht ook zichtbaar te maken. Je maakt van tevoren een online Persoonlijke Kracht Test waarin gemeten wordt hoe jouw Persoonlijke Kracht is op dit moment. En hoe je die kunt versterken. Deze test is gebaseerd op de filosofie van Elementen en de psychologie van Kleur.

Gevalideerd door onderzoek samen met de TU Eindhoven, waarbij o.a. is aangetoond is dat het dragen van jouw krachtkleur jouw gedrag in positieve mate beïnvloedt en je zelfvertrouwen vergroot.

aanmelden Prijzen

JOUW RESULTAAT

  • Inzicht in jouw kwaliteiten
  • Hoe je de beste versie van jezelf kunt laten zien
  • Je krijgt helder hoe jij de balans vindt in je leven, hoe je meer rust krijgt in je hoofd om te genieten van datgene wat jij het allerliefst doet.
  • Persoonlijk Powerrapport van 20 bladzijden digitaal.

VOOR WIE

Voor als je krachtig uit de verf wilt komen en zichtbaar de beste versie van jezelf wilt zijn. Als je wilt begrijpen en waarderen hoe jij de dingen doet en wat jou drijft. Als je een betere balans wilt met meer rust en duidelijkheid. Voor iedereen die kleur wil inzetten om doelen te bereiken.

Ook in te zetten bij (bestaande) groepen. Vraag naar de mogelijkheden.

AANPAK

Voorafgaand aan de workshop doe je online de Persoonlijke Kracht Test. Hiermee krijg je snel inzicht in jouw kern en jouw bijzondere talenten. Door jouw kracht zichtbaar te maken laat je zien wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. 

De Persoonlijke Kracht methodiek daagt je uit om letterlijk je kracht aan te trekken en te laten zien hoe bijzonder jij bent. Ontwikkel jouw persoonlijke kracht én maak deze zichtbaar. Je zult worden gezien, gehoord en gewaardeerd en zult meer bereiken!