Zichtbaar succesvol

Workshop jouw kracht zichtbaar met kleur

Tijdens deze online workshop ontdek jij wat je allergrootste Kracht is en welke kleuren daarbij horen om die Kracht ook zichtbaar te maken. Je maakt van tevoren een online Persoonlijke Kracht Test waarin gemeten wordt hoe jouw Persoonlijke Kracht is op dit moment. En hoe je die kunt versterken. Deze test is gebaseerd op de filosofie van Elementen en de psychologie van Kleur.

 

Lees verder >>

zichtbaar succesvol advies

Zou je graag inzicht willen hebben in jouw grootste kracht en unieke kwaliteit? Wil je weten wat jou zo bijzonder maakt? Wat jij moeiteloos en zo vanzelfsprekend doet dat je er niet eens over nadenkt? Wil je beter gezien, gehoord en gewaardeerd worden?  

Dan is dit Zichtbaar Succesvol Advies echt iets voor jou. Het is een energiek, kleurrijk en persoonlijk advies naar aanleiding van de online Persoonlijke Kracht Test. Een kleuradvies op basis van jouw persoonlijke kwaliteiten.Tijdens dit gesprek ontdek je jouw allergrootste kracht (jouw Powertype) en hoe je deze zichtbaar kunt maken. 

Lees verder >>

zichtbaar succesvol traject

Ben jij die ondernemende persoon die meer uit zichzelf wil halen en toe is aan een volgende stap in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling? Wil je weten wat jouw grootste kwaliteiten zijn? En wil je weten hoe je dit allemaal zichtbaar maakt en ermee aan de slag kunt gaan? Ga dan de uitdaging aan van "ontdek de beste versie van jezelf". Je leert jezelf kennen en waarderen, krijgt rust, duidelijkheid en zelfvertrouwen. Ontdek jouw grootste kracht en laat deze zien door kleur in te zetten voor een effectievere uitstraling en communicatie.

In het Zichtbaar Succesvol Traject wordt gebruik gemaakt van de methodiek van Persoonlijke Kracht. Het traject bestaat uit 3 stappen: Stap 1 Je grootste kracht,  Stap 2 Je kern, jouw beste versie van jezelf en Stap 3 Vergroot je impact in uitstraling en communicatie.

Lees verder >>
Kaft E book geef jezelf kleur

geef jezelf kleur

Vind jij kleur leuk en zou je er wel iets meer over weten ook hoe je kleur kan gebruiken in je kleding? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (verschijnt 4x per jaar) en ontvang het gratis e-book vol met tips over het dragen en combineren van kleuren. 

ja dit wil ik