Stijl advies

de perfecte garderobe

Het samenstellen van een perfecte garderobe is alleen mogelijk als je kleding weet te vinden die goed bij je figuur past. 
Stijl en mode zijn twee verschillende dingen. Stijl is tijdloos, mode niet. Kleding is als het ware een tweede huid en kan de sterke punten van het lichaam op een magische wijze naar voren brengen. Bij het stijladvies hoort een persoonlijk stijlboek "In Stijl" waarin alle tips voor jouw figuur staan samengevat om met kleding je lichaam in harmonie en balans te brengen.

aanmelden prijzen 

JOUW RESULTAAT

  • Je weet hoe jij je mooiste punten kan accentueren en mindere kan camoufleren. Noem het "Mindfuck voor beginners" of met een chiquer woord "illusiondressing". 
  • Je weet wat lijnen, patronen en stoffen met je lichaam kunnen doen.
  • Je weet waar je op moet letten en daardoor winkel je met meer zelfvertrouwen en plezier en je voorkomt miskopen.
  • Een persoonlijk stijlboek IN STIJL boordevol tips hort bij het stijladvies.

VOOR WIE

Als jij een garderobe wilt ontwikkelen die past bij jouw persoonlijkheid en stijlvoorkeur. Een garderobe waarin je eindeloos kunt combineren. Tijdens een stijladvies leer je dat kleding meer is dan kleur alleen. Combineer deze adviezen met de juiste kleuren en je hebt het complete plaatje van je totale uitstraling.

AANPAK

Tijdens het stijladvies kijken we naar de kenmerken van jouw figuur en meten we ze waar nodig. We brengen jouw persoonlijke wensen in kaart. Voor ieder type lichaamsvorm zijn ook weer diverse modellen van kleding. Wij leggen het voor jou vast in een persoonlijkadvies. IN STIJL is een handig en bondig stijlboek boordevol persoonlijke tips voor jouw figuur.  

Ook goed te combineren met een kleur advies.

 

In 4 kleurrijke stappen naar ontwikkeling

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you