Colour2you power kleuranalyse

innerlijk en uiterlijk 

Kleur is communicatie: je kunt met kleur laten zien wie jij bent en wat jou bijzonder maakt. Tijdens de Power Kleurensessie leer je hoe je dat in je voordeel kunt inzetten. Een Power Kleuranalyse is een kleuranalyse die de binnenkant en de buitenkant met elkaar verbindt.  De Power Kleuranalyse start altijd vanuit de binnenkant en is gebaseerd op kleuren die passen bij je uiterlijke kenmerken én je innerlijke kwaliteiten en persoonlijkheid. Tijdens deze Power Kleuranalyse kijken we niet alleen welke kleuren passen bij jou haar, huid, ogen en lippen, maar ook welke kleuren jouw unieke persoonlijkheid laten zien. Jouw kracht wordt vertaald naar een kleur. Door deze kleur vaker te dragen wordt deze kwaliteit meer zichtbaar voor jezelf en ook voor de ander. Je ervaart deze bijzondere kleuranalyse niet alleen met je ogen, maar je zal de kleuren ook “voelen”. Tijdens deze kleuranalyse ga je zien hoe kleuren bij je uiterlijk passen door de kleurdoek voor je te houden en voelen hoe deze kleuren bij je innerlijk passen door kleurdoek achter je te houden. Je ontdekt welk powertype je bent en uit welke Top 10 kleuren jij kunt kiezen om er elke dag stralend uit te zien en vol zelfvertrouwen voor de spiegel te staan!

overzicht persoonlijk advies Aanmelden

JOUW RESULTAAT

  • Je weet welke kleuren passen bij jouw kwaliteiten.
  • Je staat vol zelfvertrouwen voor de spiegel en bent blij met jezelf.
  • Je kleuren bewust gaat inzetten om jouw doel te behalen.
  • Je weet welke kleuren communiceren wat jij het liefste wilt.
  • Je hebt een kast vol prachtige combinaties voor elke gelegenheid.

VOOR WIE

  • Voor iedereen die “ooit” een Kleuranalyse heeft gehad en “smokkelt” met de kleuren die zijn geadviseerd.
  • Als je de kleuren wilt  ontdekken die niet alleen bij je uiterlijk passen, maar die ook je persoonlijkheid versterken.
  • Wanneer je jouw unieke kracht wilt laten zien en kleur wilt inzetten voor een effectievere communicatie.
  • Als je bent veranderd en niet meer weet welke uitstraling daarbij hoort.

AANPAK

Tijdens de Power Kleuranalyse ontdek je niet alleen wat jouw Powertype is, jouw grootste kracht, maar ook welke vier kleuren  jouw blauwdruk zijn voor succes en een waardevol leven. Je 4 mooiste kleuren die allemaal prachtig passen bij je uiterlijke kenmerken en die tevens je kwaliteiten duidelijk in beeld brengen.  

Na de Power Kleuranalyse ontvang je een Blauwdruk rapport. In dit complete naslagwerk van 30 bladzijdes lees je alles over jouw Powertype en jouw Blauwdruk die helemaal van toepassing zijn op jouw persoonlijke analyse. Erg waardevol om te hebben voor duidelijkheid en om alle mogelijkheden nog eens na te lezen. Hierdoor ga jij je grootste kracht herkennen, erkennen en snel resultaten boeken met je uitstraling. Dit kan digitaal of in een 2e gesprek.

Zichtbaar succesvol jezelf zijn

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you