kleur advies

Perfecte kleur

Heb jij ook weleens dat je er in een bepaalde kleur stralender uitziet dan in een andere? En welke kleuren overheersen er in je kledingkast? Krijg je weleens complimenten als je bepaalde kleuren draagt of juist de opmerking dat je er moe uitziet, terwijl dat niet zo is? Grote kans dat dit komt door de kleuren die je draagt. Kleur is namelijk een van de krachtigste manieren om te communiceren. Door het dragen van de juiste kleuren in kleding, accessoires en make-up zie je er jonger en stralender uit. De kleuren die je draagt bepalen dus jouw uitstraling.  Een kleur staat goed als deze in harmonie is met je eigen huid-, haar- en oogkleur. 

overzicht persoonlijk advies Aanmelden

JOUW RESULTAAT

  • Je weet welke kleuren jij het beste kan dragen in kleding.
  • Je kan makkelijker je kledingstukken combineren, omdat je weet welke kleuren beter bij elkaar passen.
  • Je voorkomt miskopen.
  • Je bent tevreden met je uiterlijk waardoor je zelfvertrouwen groeit.
  • Je weet welke kleuren make-up het mooist staan bij jou.

VOOR WIE

Als jij wilt weten welke kleuren jouw uiterlijk kunnen ondersteunen dan is een kleur advies echt iets voor jou. Door het dragen van de juiste kleuren vallen eventuele oneffenheden in je gezicht minder op en komen jouw ogen beter uit. Je krijgt een frisse en energieke uitstraling. 

Ook als je wilt weten wat jouw mooiste kleuren make-up zijn. De make-up breng je dan ook direct zelf aan. Je gaat stralend en kleurrijk jezelf de deur uit!

AANPAK

Tijdens de kleur analyse wordt er gekeken welke kleuren er het beste aansluiten bij de natuurlijke tint van je huid, haar en ogen, dit zijn dus jouw uiterlijke kenmerken. Jouw allerbeste kleuren worden vastgelegd in een speciaal voor jou gemaakte kleurenwaaier. Hierin vind je jouw 42 beste kleuren die onderling weer prima te combineren zijn. Dat maakt het maken van cominaties ook een stuk makkelijker. 

Ook goed te combineren met een stijladvies.

Geef jezelf kleur zodat je zichtbaar succesvol jezelf kunt zijn!

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you