de beste versie van jezelf 

jij bent bijzonder

Ben je toe aan een volgende stap in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling dan is dit persoonlijk advies echt iets voor jou. In de beste versie van jezelf maakt Colour2you gebruik van Personal Power. Personal Power meet gedrag, drijfveren en communicatie in werk en privé en geeft inzicht in wie je bent, wat jij als geen ander kunt en waar jij voor staat. Het geeft je een handleiding om de beste versie van jezelf krachtig zichtbaar te maken.   

Het Personal Power model dat ten grondslag ligt aan deze methodiek bestaat uit 4 Elementen die inzicht geven in hoe jij de dingen doet en 10 Kleurfamilies die staan voor wat jij het belangrijkste vindt. Dit resulteert in 40 unieke Powertypes – 40 kleurpersoonlijkheden. Personal Power bestaat uit een online Powertest, een uitgebreide persoonlijke blauwdruk (zijn de 4 hoogst scorende Powertypes) én kleurrijke materialen om de adviezen kracht bij te zetten.  

aanmelden prijzen

JOUW RESULTAAT

  • Inzicht in jouw grootste kracht, kwaliteiten en drijfveren.
  • Dat je laat zien wie jij écht bent. 
  • Dat jij jouw kracht laat zien door kleur in te zetten voor een effectievere communicatie en presentatie.
  • Een onderscheidende en unieke persoonlijke presentatie. 

VOOR WIE

  • Als jij jouw unieke kracht zichtbaar wilt maken.
  • Als jij met meer zekerheid en zelfvertrouwen in de wereld wilt staan.
  • Als je wilt ontdekken wat er nog meer in je zit.
  • Als je (meer) inzicht wilt krijgen in jouw kwaliteiten en je eigen kracht wilt vinden en daarbij de juiste uitstraling en passende kleuren zoekt.

Ook in te zetten bij teams. Vraag naar de mogelijkheden.

AANPAK

Vooraf doe je een online powertest. De Powertest bestaat uit 40 vragen en duurt ongeveer een half uur om in te vullen. Tijdens dit advies gaan we aan de hand van jouw Blauwdruk ontdekken hoe bijzonder jij bent door te kijken naar jouw kwaliteiten, talenten en drijfveren. Deze blauwdruk staat garant voor een persoonlijke ontwikkeling. Als jij laat zien hoe bijzonder jij bent komen er nieuwe kansen op je pad. Een mooie start dus om de beste versie van jezelf te zijn.  

Voor de beste versie van jezelf

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you