zichtbaar succesvol traject

jij bent uniek en  bijzonder

Voor het Zichtbaar Succesvol traject maakt Colour2you gebruik van de methodiek van Persoonlijke Kracht. Dit is een unieke methodiek om Persoonlijke Kracht te meten, te versterken en zichtbaar te maken. Door de online Persoonlijke Kracht test, bijbehorende rapporten en adviezen krijg je pijlsnel inzicht in je grootste kracht, drijfveren en communicatie. Het geeft je inzicht in wie je bent, wat jij als geen ander kunt en waar jij voor staat, zodat je zichtbaar succesvol zal zijn.  

Het Persoonlijke Kracht model dat ten grondslag ligt aan deze methodiek bestaat uit 4 Elementen die inzicht geven in hoe jij de dingen doet en 10 Kleurfamilies die staan voor wat jij het belangrijkste vindt. Dit resulteert in 40 unieke Powertypes – 40 kleurpersoonlijkheden. Het Colour2you Ontwikkeltraject bestaat uit een online Persoonlijke Kracht test, 4 gesprekken, een uitgebreid Persoonlijke Krachtrapport én kleurrijke materialen om de adviezen kracht bij te zetten.  

aanmelden prijzen

JOUW RESULTAAT

  • Inzicht in jouw grootste kracht, kwaliteiten en drijfveren.
  • Dat je laat zien wie jij écht bent. 
  • Dat jij jouw kracht laat zien door kleur in te zetten voor een effectievere communicatie en presentatie.
  • Een onderscheidende en unieke persoonlijke presentatie.
  • Persoonlijke Krachtrapport van 57 pagina's en kleurrijke materialen. 

VOOR WIE

  • Als jij jouw unieke kracht zichtbaar wilt maken.
  • Als jij met meer zekerheid en zelfvertrouwen in de wereld wilt staan.
  • Als je wilt ontdekken wat er nog meer in je zit.
  • Als je (meer) inzicht wilt krijgen in jouw kwaliteiten en je eigen kracht wilt vinden en daarbij de juiste uitstraling en passende kleuren zoekt.

Ook in te zetten bij (bestaande) groepen. Vraag naar de mogelijkheden.

AANPAK

Vooraf doe je een online powertest. De Persoonlijke krachttest bestaat uit 40 vragen en duurt ongeveer een half uur om in te vullen. Tijdens dit advies gaan we aan de hand van jouw Persoonlijke Krachtrapport ontdekken hoe bijzonder jij bent door te kijken naar jouw kwaliteiten, talenten en drijfveren. Deze blauwdruk staat garant voor een persoonlijke ontwikkeling. Een mooie start dus om de beste versie van jezelf te zijn.  

Voor de beste versie van jezelf