de beste versie van jezelf 

jij bent bijzonder

Ben jij iemand die vol passie en energie zijn werk doet en blijf je nu weleens hangen in de waan van de dag? Je blijft datgene doen wat je gewend bent en komt niet echt in actie. Jammer! Ik ben ervan overtuigd dat dit een gemiste kans is, je haalt namelijk niet het best uit jezelf. Ik daag je uit om jouw beste versie van jezelf te ontdekken en te herkennen, zodat jou dit energie, voldoening en persoonlijke groei oplevert.

"De beste versie van jezelf" is een persoonlijk advies dat werkt met Personal Power Plus, de 1e keuzewijzer die persoonlijkheid met imago verbindt waardoor je keuzes makkelijker maakt en laat zien wie je bent en wat je wilt. Door dit persoonlijk advies krijg je gedetailleerd inzicht in jouw grootste kracht (jouw powerkleur), jouw unieke kwaliteiten en diepste drijfveren. Je ontdekt wat je moeiteloos doet, wat jouw talent is en wat je het belangrijkste vindt in het leven. En hoe je dat kan laten zien en inzetten in zowel werk en privé. Hierdoor kan je makkelijker keuzes maken. Het persoonlijk advies start met het afnemen van een online Powertest. De Powertest is de 1e keuzewijzer die persoonlijkheid verbindt met imago, keuzes makkelijk maakt en laat zien wie je bent en wat je wilt. Dit is een online test van 40 vragen. De Powertest geeft gedetailleerd inzicht in jouw grootste kracht, unieke kwaliteiten en diepste drijfveren.

aanmelden prijzen

JOUW RESULTAAT

  • Inzicht in jouw grootste kracht, kwaliteiten en drijfveren.
  • Dat je laat zien wie jij écht bent. 
  • Dat jij jouw kracht laat zien door kleur in te zetten voor een effectievere communicatie en presentatie.
  • Een onderscheidende en unieke persoonlijke presentatie. 

VOOR WIE

  • Als jij jouw unieke kracht zichtbaar wilt maken.
  • Als jij met meer zekerheid en zelfvertrouwen in de wereld wilt staan.
  • Als je wilt ontdekken wat er nog meer in je zit.
  • Als je (meer) inzicht wilt krijgen in jouw kwaliteiten en je eigen kracht wilt vinden en daarbij de juiste uitstraling en passende kleuren zoekt.

AANPAK

We gaan ontdekken hoe bijzonder jij bent door te kijken naar jouw kwaliteiten, talenten en diepste drijfveren en verlangens. Dit doen we door vooraf een online persoonlijkheidstest te doen. Uit de test komt een prachtige blauwdruk met daarin jouw top 4-Powertypes. Deze blauwdruk staat garant voor een persoonlijke ontwikkeling. Als jij laat zien hoe bijzonder jij bent komen er nieuwe kansen op je pad. Een mooie start dus om de beste versie van jezelf te zijn.

 

  

   

Voor de beste versie van jezelf

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you