colour2you geef jezelf kleur

jij bent bijzonder

Ben jij iemand die vol passie en energie zijn werk doet en is daardoor jouw balans in werk en privé weleens zoek? Wil jij naast je werk ook tijd hebben om leuke dingen te doen? Is het antwoord ja dan is dit echt iets voor jou!

Jij bent bijzonder en door deze aanpak die ik gebruik geef ik je een sleutel tot succes, zodat jij je verlangens waar kunt maken en een bijzonder leven kunt leiden. Het begint bij jou als persoon, wie ben jij? Wat zijn jouw kwaliteiten en welke kleuren passen daarbij? Hoe vallen deze kleuren van jouw binnenkant, jouw persoonlijkheid, samen met jouw uiterlijke kenmerken? Om dit in beeld te brengen, maken we gebruik van Personal Power Plus. Personal Power Plus is de eerste persoonlijkheidstest die meet wat jouw diepste drijfveren zijn, hoe jij de dingen moeiteloos voor elkaar krijgt en hoe je jouw unieke kracht zichtbaar maakt.

overzicht persoonlijk advies Aanmelden

JOUW RESULTAAT

  • Dat jij innerlijk en uiterlijk in balans krijgt, zodat jij gaat uitstralen hoe bijzonder jij bent. Op de werkvloer maar ook privé.
  • Dat jij jezelf beter begrijpt.
  • Dat jij jouw kracht laat zien door kleur in te zetten voor een effectieve communicatie
  • Dat jij rust krijgt in je hoofd, zodat je makkelijker keuzes kunt maken.

VOOR WIE

  • Als jij jouw unieke kracht zichtbaar wilt maken.
  • Als jij met meer zekerheid en zelfvertrouwen in de wereld wilt staan.
  • Voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn of haar kwaliteiten en je eigen kracht (terug) wilt vinden en daarbij de juiste uitstraling en passende kleuren zoekt.

AANPAK

Je begint vooraf met het invullen van de online Powertest. In de 1e afspraak gaan we kijken hoe bijzonder jij bent en welk Powertype daarbij hoort. We kijken naar jouw kwaliteiten, talenten, diepste drijfveren en verlangens. Samen vormen die jouw kleurpersoonlijkheid en dus jouw Powerytype. In totaal zijn er 40 Powertypes. Het complete rapport met materialen zit erbij.

Er zijn diverse mogelijkheden.   

Geef jezelf kleur zodat je zichtbaar succesvol jezelf kunt zijn!

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you