colour2you geef jezelf kleur

jij bent bijzonder

Ben jij iemand die vol passie en energie zijn werk doet en is daardoor jouw balans in werk en privé weleens zoek? Wil jij naast je werk ook tijd hebben om leuke dingen te doen? En wil je ook altijd meer? Is het antwoord ja dan is dit echt iets voor jou!

"Het Colour2you geef jezelf kleur" is een persoonlijk advies dat werkt met Personal Power Plus, de 1e keuzewijzer die persoonlijkheid met imago verbindt waardoor je keuzes makkelijker maakt en laat zien wie je bent en wat je wilt. Door dit persoonlijk advies krijg je gedetailleerd inzicht in jouw grootste kracht (jouw powerkleur), jouw unieke kwaliteiten en diepste drijfveren. Je ontdekt wat je moeiteloos doet, wat jouw talent is en wat je het belangrijkste vindt in het leven. En hoe je dat kan laten zien en inzetten in zowel werk en privé. Hierdoor kan je makkelijker keuzes maken. Het persoonlijk advies start met het afnemen van een online Powertest dit is een persoonlijkheidsscan.

Ik heb zelf ervaren hoe waardevol Personal Power Plus is. Mijn powerkleur koraal vertelt me dat ik altijd maar moet doorgaan, actie. Mijn balanskleur smaragd zegt me rustig aan eerst even nadenken. En zo werkt het eigenlijk met alle kwaliteiten je hebt de balans nodig. En dit is wat ik jou ook gun om je innerlijk en uiterlijk in balans te krijgen en te houden. Zowel op de werkvloer, als privé.

aanmelden prijzen

JOUW RESULTAAT

  • Inzicht in jouw grootste kracht, talenten en drijfveren.
  • Dat je laat zien wie jij écht bent. 
  • Dat jij jouw kracht laat zien door kleur in te zetten voor een effectievere communicatie en presentatie.
  • Een onderscheidende en unieke persoonlijke presentatie. 
  • Dat jij rust krijgt in je hoofd, zodat je makkelijker keuzes kunt maken.

VOOR WIE

  • Als jij jouw unieke kracht zichtbaar wilt maken.
  • Als jij met meer zekerheid en zelfvertrouwen in de wereld wilt staan.
  • Als je wilt ontdekken wat er nog meer in je zit.
  • Als je (meer) inzicht wilt krijgen in jouw kwaliteiten en je eigen kracht wilt vinden en daarbij de juiste uitstraling en passende kleuren zoekt.

AANPAK

We kijken hoe bijzonder jij bent en welk Powertype daarbij hoort. We kijken naar jouw kwaliteiten, talenten, diepste drijfveren en verlangens. Samen vormen die jouw kleurpersoonlijkheid en dus jouw Powerytype.  

Je kan ook kiezen voor een uitgebreider rapport waarin je jouw 4 powerkleuren, jouw 4 talenten leert kennen. Dan zijn er meer afspraken en ook opdrachten om met je inzichten aan de slag te gaan. Informeer naar de mogelijkheden.  

In 4 kleurrijke stappen naar ontwikkeling

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you