Colour2you Power Kleuranalyse

innerlijk en uiterlijk 

Kleur is een manier van communicatie: je kunt met kleur laten zien wie jij bent en wat jou bijzonder maakt. Je kan kleur bewust inzetten om jezelf te laten zien en jouw doelen te bereiken. Om kleur effectief in te zetten is het belangrijk dat je weet wat het effect van kleur is, welke boodschap een kleur heeft en hoe je dit gericht kan inzetten. De Colour2you Power Kleuranalyse is een kleuranalyse die de binnenkant en de buitenkant met elkaar verbindt. Welke kleuren passen bij jouw innerlijk en laten zien wat jouw grootste kracht is? En welke kleuren harmoniëren het mooiste bij jouw uiterlijke kenmerken? Je ervaart deze bijzondere kleuranalyse niet alleen met je ogen, maar je zal de kleuren ook “voelen”.

Een Powerkleuranalyse is dus meer dan een kleuradvies alleen. De beste kleur voor jou is die kleur die zowel bij je uiterlijk past als bij je innerlijk.

aanmelden prijzen

JOUW RESULTAAT

  • Een onderscheidende en unieke persoonlijke presentatie doordat je jezelf laat zien door middel van kleur.
  • Je vol zelfvertrouwen voor de spiegel staat en dat ook uitstraalt met kleuren die zowel bij je innerlijk als bij je  uiterlijk passen.
  • Geld en tijd bespaart  doordat je weet welke kleuren bij jou passen en iets voor je doen. Je voorkomt miskopen!
  • Je kleuren bewust gaat inzetten om jouw doel te behalen.

VOOR WIE

  • Voor iedereen die “ooit” een Kleuranalyse heeft gehad en “smokkelt” met de kleuren die zijn geadviseerd.
  • Als je de kleuren wilt  ontdekken die niet alleen bij je uiterlijk passen, maar die ook je persoonlijkheid versterken.
  • Wanneer je jouw unieke kracht wilt laten zien en kleur wilt inzetten voor een effectievere communicatie.

AANPAK

Tijdens deze kleuranalyse ga je zien hoe kleuren bij je uiterlijk passen door de kleurdoek voor je te houden en voelen hoe deze kleuren bij je innerlijk passen door kleurdoek achter je te houden. Je ontdekt wat jouw kracht is en welke kleur, kwaliteiten en drijfveren daarbij horen. Dit is jouw Powertype. Na afloop krijg je een compleet naslagwerk van 30 bladzijden. Hierdoor ga jij je grootste kracht herkennen, erkennen en snel resultaten boeken met je uitstraling. Dit kan digitaal of in een 2e en zelfs 3e gesprek.

Voor de beste versie van jezelf 

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you