Persoonlijk advies

Kleur

Heb jij ook weleens dat je er in een bepaalde kleur stralender uitziet dan in een andere? En welke kleuren overheersen er in je kledingkast? Krijg je weleens complimenten als je bepaalde kleuren draagt of juist de opmerking dat je er moe uitziet, terwijl dat niet zo is? Grote kans dat dit komt door de kleuren die je draagt. Kleur is namelijk een van de krachtigste manieren om te communiceren

Meer lezen

Stijl

Het samenstellen van een perfecte garderobe is alleen mogelijk als je kleding weet te vinden die goed bij je figuur past. Stijl en mode zijn twee verschillende dingen. Stijl is tijdloos, mode niet. Kleding is als het ware een tweede huid en kan de sterke punten van het lichaam op een magische wijze naar voren brengen.

Meer lezen

make-up

Je zult versteld staan hoe mooi jij eruit kunt zien met de juiste make-up. Maar wat als je niet weet wat jou goed staat en welke make-up technieken je moet gebruiken? Dan heb ik de oplossing voor jou: een make-up advies. Tijdens dit advies leer je met welke kleuren en technieken je het allermooiste resultaat krijgt.  

Meer lezen

Colour2you Power kleuranalyse

De Colour2you Power Kleuranalyse is een kleuranalyse die de binnenkant en de buitenkant met elkaar verbindt. Welke kleuren passen bij jouw innerlijk en laten zien wat jouw grootste kracht is? En welke kleuren harmoniëren het mooiste bij jouw uiterlijke kenmerken? Je ervaart deze bijzondere kleuranalyse niet alleen met je ogen, maar je zal de kleuren ook “voelen”.

Meer lezen

Colour2you
geef jezelf kleur

Het Colour2you geef jezelf kleur is een persoonlijk advies dat werkt met Personal Power Plus, de 1e keuzewijzer die persoonlijkheid met imago verbindt waardoor je keuzes makkelijker maakt en laat zien wie je bent en wat je wilt. Door dit persoonlijk advies krijg je gedetailleerd inzicht in jouw grootste kracht (jouw powerkleur), jouw unieke kwaliteiten en diepste drijfveren. Je ontdekt wat je moeiteloos doet, wat jouw talent is en wat je het belangrijkste vindt in het leven. En hoe je dat kan laten zien en inzetten in zowel werk en privé. 

Meer lezen

Colour2you voor een kleurrijk resultaat

In dit traject ga je aan de slag om in 4 stappen een kleurrijk resultaat te behalen. Wat het resultaat is waar je voor gaat dat bespreken we uitgebreid tijdens de intake. We kijken naar jouw buitenkant welke kleuren staan mooi bij jouw natuurlijke huid-, haar- en oogkleur. En of deze buitenkant overeenkomt met jouw binnenkant, jouw kwaliteiten en drijfveren, zodat je écht kan laten zien wie je bent. Ook is er aandacht voor jouw imago, presentatie en communicatie. Kortom een compleet traject met aandacht voor de binnenkant (wie ben jij) en de buitenkant (wat straal je uit).     

Bij meerdere aanmeldingen ook mogelijk om als groep te starten.

Meer lezen

geef jij jezelf kleur?

In het E-book "Geef jezelf kleur" vind je informatie over kleuren, de 4 seizoenstype en voorbeelden hoe te combineren met kleur. Ook ontvang je regelmatig het laatste nieuws, tips en aanbiedingen.

ja ik wil het e-book!

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you