Persoonlijk advies

Kleur analyse 

Deze kleuranalyse is gebaseerd op je uiterlijke kenmerken. Heb jij ook weleens dat je er in een bepaalde kleur stralender uitziet dan in een andere? En welke kleuren overheersen er in je kledingkast? Krijg je weleens complimenten als je bepaalde kleuren draagt of juist de opmerking dat je er moe uitziet, terwijl dat niet zo is? 

Meer lezen

Stijl advies

Het samenstellen van een perfecte garderobe is alleen mogelijk als je kleding weet te vinden die goed bij je figuur past. Stijl en mode zijn twee verschillende dingen. Stijl is tijdloos, mode niet. Kleding is als het ware een tweede huid en kan de sterke punten van het lichaam op een magische wijze naar voren brengen.

Meer lezen

make-up advies

Je zult versteld staan hoe mooi jij eruit kunt zien met de juiste make-up. Maar wat als je niet weet wat jou goed staat en welke make-up technieken je moet gebruiken? Dan heb ik de oplossing voor jou: een make-up advies. Tijdens dit advies leer je met welke kleuren en technieken je het allermooiste resultaat krijgt.  

Meer lezen

Colour2you power kleuranalyse

Kleur is communicatie: je kunt met kleur laten zien wie jij bent en wat jou bijzonder maakt. Tijdens de Power Kleurenanalyse leer je hoe je dat in je voordeel kunt inzetten. Een Power Kleuranalyse is een kleuranalyse die de binnenkant en de buitenkant met elkaar verbindt. De Power Kleuranalyse start altijd vanuit de binnenkant en is gebaseerd op kleuren die passen bij je uiterlijke kenmerken én je innerlijke kwaliteiten en persoonlijkheid. 

Meer lezen

Colour2you persoonlijke powersessie(s)

Een persoonlijke powersessie begint bij jou als persoon, wie ben jij? Wat zijn jouw kwaliteiten en welke kleuren passen daarbij? Hoe vallen deze kleuren van jouw binnenkant, jouw persoonlijkheid, samen met je uiterlijke kenmerken? Om dit in beeld te brengen, maken we gebruik van Personal Power Plus. Personal Power Plus is de eerste persoonlijkheidstest die meet wat jouw diepste drijfveren zijn, hoe jij de dingen moeiteloos voor elkaar krijgt en hoe je jouw unieke kracht zichtbaar maakt.  

Meer lezen

inSchrijven Colour2you nieuwsbrief

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, trainingen en workshops! Ook ontvang je gratis tips en leuke aanbiedingen.

Schrijf je hier in

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you