Persoonlijk advies

Kleur

Heb jij ook weleens dat je er in een bepaalde kleur stralender uitziet dan in een andere? En welke kleuren overheersen er in je kledingkast? Krijg je weleens complimenten als je bepaalde kleuren draagt of juist de opmerking dat je er moe uitziet, terwijl dat niet zo is? Grote kans dat dit komt door de kleuren die je draagt. Kleur is namelijk een van de krachtigste manieren om te communiceren

Meer lezen

Stijl

Het samenstellen van een perfecte garderobe is alleen mogelijk als je kleding weet te vinden die goed bij je figuur past. Stijl en mode zijn twee verschillende dingen. Stijl is tijdloos, mode niet. Kleding is als het ware een tweede huid en kan de sterke punten van het lichaam op een magische wijze naar voren brengen.

Meer lezen

make-up

Je zult versteld staan hoe mooi jij eruit kunt zien met de juiste make-up. Maar wat als je niet weet wat jou goed staat en welke make-up technieken je moet gebruiken? Dan heb ik de oplossing voor jou: een make-up advies. Tijdens dit advies leer je met welke kleuren en technieken je het allermooiste resultaat krijgt.  

Meer lezen

Colour2you Power kleuranalyse

Kleur is communicatie: je kunt met kleur laten zien wie jij bent en wat jou bijzonder maakt. De Colour2you Power Kleuranalyse is een kleuranalyse die de binnenkant en de buitenkant met elkaar verbindt.Deze kleuranalyse is gebaseerd op kleuren die passen bij je uiterlijke kenmerken én je innerlijke kwaliteiten en persoonlijkheid.  

Meer lezen

Colour2you
geef jezelf kleur

Ben jij iemand die vol passie en energie zijn werk doet en is daardoor jouw balans in werk en prive weleens zoek? Wil jij naast je werk ook tijd hebben om leuke dingen te doen? Is het antwoord ja dan is dit echt iets voor jou! Jij bent bijzonder en door deze aanpak die ik gebruik geef ik je een sleutel tot succes, zodat jij je verlangens waar kunt maken en een bijzonder leven kunt leiden.

Meer lezen

Colour2you
zichtbaar succesvol jezelf zijn

Je hebt geïnvesteerd in je kennis en bent een expert op jouw gebied. Maar hoe ga jij jouw kennis op een succesvolle manier aan jouw doelgroep over brengen? Daarvoor is dit 6 maanden traject: zichtbaar succesvol jezelf zijn. Tijdens deze 6 maanden gaan we allereerst kijken naar jou als persoon wat zijn jouw kwaliteiten en drijfveren. Wat is jouw ideale doelgroep en hoe trek je deze doelgroep moeiteloos aan.

Bij meerdere aanmeldingen ook mogelijk om als groep te starten.

Meer lezen

geef jij jezelf kleur?

In het E-book "Geef jezelf kleur" vind je informatie over kleuren, de 4 seizoenstype en voorbeelden hoe te combineren met kleur. Ook ontvang je regelmatig het laatste nieuws, tips en leuke aanbiedingen.

ja ik wil het e-book!

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you