Persoonlijk advies

Kleur

Heb jij ook weleens dat je er in een bepaalde kleur stralender uitziet dan in een andere? En welke kleuren overheersen er in je kledingkast? Krijg je weleens complimenten als je bepaalde kleuren draagt of juist de opmerking dat je er moe uitziet, terwijl dat niet zo is? Grote kans dat dit komt door de kleuren die je draagt. Kleur is namelijk een van de krachtigste manieren om te communiceren

Meer lezen

Stijl

Het samenstellen van een perfecte garderobe is alleen mogelijk als je kleding weet te vinden die goed bij je figuur en je persoonlijkheid past. 
Tijdens de intake van het stijladvies verkennen we de kenmerken van jouw figuur en meten we ze waar nodig. We bepalen samen de sterke- en minder sterke punten van je figuur. En geef jij aan op welke punten je advies kunt gebruiken. 

Meer lezen

make-up

Je zult versteld staan hoe mooi jij eruit kunt zien met de juiste make-up. Maar wat als je niet weet wat jou goed staat en welke make-up technieken je moet gebruiken? Dan heb ik de oplossing voor jou: een make-up advies. Tijdens dit advies leer je met welke kleuren en technieken je het allermooiste resultaat krijgt.  

Meer lezen

Colour2you Power kleuranalyse

De Colour2you Power Kleuranalyse is een kleuranalyse die de binnenkant en de buitenkant met elkaar verbindt. Welke kleuren passen bij jouw innerlijk en laten zien wat jouw grootste kracht is? En welke kleuren harmoniëren het mooiste bij jouw uiterlijke kenmerken? Je ervaart deze bijzondere kleuranalyse niet alleen met je ogen, maar je zal de kleuren ook “voelen”.

Meer lezen

Altijd de beste versie van jezelf zijn

Ben je toe aan een volgende stap in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling dan is dit persoonlijk advies echt iets voor jou. Je krijgt inzicht in jouw grootste kracht (jouw powerkleur), jouw unieke kwaliteiten en diepste drijfveren. Je ontdekt wat je moeiteloos doet, wat jouw talent is en wat je het belangrijkste vindt in het leven. En hoe je dat kan laten zien en inzetten in zowel werk en privé. Colour2you werkt met Personal Power Plus. Dit is het 1e persoonlijkheidssysteem dat persoonlijkheid verbindt met imago, zodat je de beste versie van jezelf wordt en kunt laten zien wie je bent.   

Meer lezen

geef jij jezelf kleur?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws, tips en aanbiedingen schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan direct het E-book "Geef jezelf kleur" met informatie over kleuren, de 4 seizoenstype en voorbeelden hoe te combineren met kleur.  

inschrijven nieuwsbrief

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you