prijzen per persoon*
* betaald je werkgever dan zijn de prijzen exclusief btw

inspiratie sessie "jouw kwaliteit in kleur"

Gratis 

0,- deze gratis sessie van een half uur is bedoeld om een eerste indruk te krijgen van de online poweradviezen van Colour2you. Je maakt kennis met de methodiek van Persoonlijke Kracht. 

Aanmelden

ontdek jouw grootste kracht

Vanaf €147,50 

€ 147,50 is een online Power advies inclusief Persoonlijke Kracht Test en Powergesprek. Voor de test ontvang je vooraf een unieke code en instructie om deze online te maken. Dit duurt ongeveer 30 minuten. Nadat jij de test hebt ingevuld hebben we een online gesprek om de uitslag te bespreken en wordt er een toelichting gegeven op jouw grootste kracht en hoe je die versterkt en zichtbaar maakt. Na het gesprek ontvang je digitaal jouw Powertype rapport van 20 pagina's. Hierin vind je alles over jouw grootste kracht, kwaliteit, element, kleurfamilie en jouw Powertype in detail.

Het 2e gesprek waarin we jouw vragen n.a.v. het rapport beantwoorden en kijken met welke tips en adviezen je al aan de slag bent gegaan, plannen we na ongeveer 3 tot 4 weken.

Aanmelden

de beste versie van jezelf 

Vanaf € 297,50

€ 297,50 is een online Power advies inclusief Persoonlijke Kracht test en 3 gesprekken. Het Persoonlijke Kracht model meet gedrag, drijfveren en communicatie in werk en privé en geeft inzicht in wie je bent, wat jij als geen ander kunt en waar jij voor staat. Het geeft je een handleiding om de beste versie van jezelf krachtig zichtbaar te maken. Hiermee geeft Persoonlijke Kracht je een Blauwdruk voor succes en geluk. Je ontvangt jouw Blauwdruk rapport van 30 pagina's in delen na iedere afspraak. Bij een Blauwdruk rapport gaat het over jouw 4 powerkleuren. De bijbehorende materialen krijg je na het 2e gesprek thuis gestuurd.

Tussen de afspraken in krijg je opdrachten, zodat je aan de slag kunt gaan met de beste versie van jezelf. 

Aanmelden

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you