ontdek jouw grootste kracht

powerboost

In dit advies maken we gebruik van de methodiek van Persoonlijke Kracht. Je krijgt inzicht in jouw grootste kracht en kwaliteit én is een eerste stap om de beste versie van jezelf te worden. Daarmee weet je wat jij moeiteloos kunt en wat echt bij jou past. Op basis van deze inzichten kun je laten zien wie je bent en wat je wilt. Hierdoor wordt je beter gehoord, gezien en gewaardeerd en kun je meer bereiken en betekenen. De Powerboost is een kleuradvies op basis van jouw kwaliteiten.

Doe dit Online Power Advies voor als je krachtig uit de verf wilt komen en zichtbaar de beste versie van jezelf wilt zijn. 

aanmelden Prijzen

JOUW RESULTAAT

  • Zelfinzicht, zelfwaardering en zelfvertrouwen.
  • Richting voor belangrijke keuzes in je werk en privé.
  • Uitstraling met impact en meer kleur in je leven.
  • Persoonlijk Powerrapport van 20 bladzijden digitaal.

VOOR WIE

Voor als je krachtig uit de verf wilt komen en zichtbaar de beste versie van jezelf wilt zijn. Als je wilt begrijpen en waarderen hoe jij de dingen doet en wat jou drijft. Als je een betere balans wilt met meer rust en duidelijkheid. Voor iedereen die kleur wil inzetten om doelen te bereiken.

Ook in te zetten bij (bestaande) groepen. Vraag naar de mogelijkheden.

AANPAK

Voorafgaand aan de Powerboost doe je online de Persoonlijke Kracht Test. Deze unieke persoonlijkheidstest verbindt jouw kwaliteiten met de vier elementen én met kleur. Zo wordt duidelijk én kun je zichtbaar maken wat jouw grootste kracht is waarmee jij het verschil kunt maken. Dit is jouw Powerkleur. Nadat jij de test hebt ingevuld hebben we een afspraak om de methodiek van Persoonlijke Kracht en de uitslag van de test te bespreken. Je ontvangt na het gesprek het Powertype rapport digitaal.  

Voor de beste versie van jezelf

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you