online power advies

inspiratie sessie "jouw kwaliteit in kleur"

Tijdens deze gratis inspiratie sessie die een half uur duurt neem ik je mee in de mooie methode van Persoonlijke Kracht en ontdek je wellicht jouw Powertype met alle kwaliteiten die daarbij horen. Kleur doet meer voor je dan je denkt. Wist je dat er 40 verschillende Powertypes zijn met ieder hun eigen kwaliteiten en valkuilen?

Een mooie manier om eens kennis te maken met het online power advies van Colour2you en de methodiek van Persoonlijke Kracht. Deze adviezen zijn ook goed in te zetten bij bijvoorbeeld teamontwikkeling op locatie (zie Powersessie, trainingen en workshops).

Lees verder >>

ontdek jouw grootste kracht

Zou je graag inzicht willen hebben in jouw grootste kracht en unieke kwaliteit? Wil je weten wat jou zo bijzonder maakt? Wat jij moeiteloos en zo vanzelfsprekend doet dat je er niet eens over nadenkt? Wil je beter gezien, gehoord en gewaardeerd worden?  

Dan is dit is online power advies iets voor jou. Deze Powerboost is een energiek, online, kleurrijk en persoonlijk gesprek naar aanleiding van de online Persoonlijke Kracht Test. Een kleuradvies op basis van jouw persoonlijke kwaliteiten.Tijdens dit gesprek ontdek je jouw allergrootste kracht (jouw Powertype) en hoe je deze zichtbaar kunt maken. 

Lees verder >>

de beste versie van jezelf

Wil je nog meer inzicht in jezelf krijgen en begrijpen waarom je de dingen doet zoals jij ze doet? Ben je nieuwsgierig naar jouw kwaliteiten en drijfveren? En ben je toe aan een volgende stap in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling?

Dan is dit online power advies echt iets voor jou. In de beste versie van jezelf maakt Colour2you gebruik van de methodiek van Persoonlijke Kracht, voor als je krachtig uit de verf wilt komen en zichtbaar de beste versie van jezelf wilt zijn. Dit is een mooi vervolg op het online advies "Ontdek jouw grootste kracht. En dus veel uitgebreider, je ontdekt namelijk jouw 4 allergrootste krachten (Jouw 4 Powertypes).

Lees verder >>

geef jij jezelf kleur?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws, tips en aanbiedingen schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan direct het E-book "Geef jezelf kleur" met informatie over kleuren en voorbeelden hoe te combineren met kleur.  

inschrijven nieuwsbrief

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you