Contact

Straatnaam 12
3000 AB  Rotterdam
Nederland

010-123 4567
mail@yourdomain.com
www.yourdomain.com

Stel een vraag

Product

Colour 2 you | voor Kleuradvies in arnhem

Ik ben Bianca Brakenhoff en mijn bedrijf Colour2you betekent letterlijk kleur aan u, oftewel vrij vertaald: "kleurrijk jezelf" en dat is wat ik doe. Als professioneel kleur-, kleding- en imagostyliste geef ik advies aan vrouwen en mannen hoe zij krachtig, zelfverzekerd en authentiek over kunnen komen, zowel zakelijk als privé. Mijn advies is altijd persoonlijk en afgestemd op de wensen van de klant. 
Ook als trainer op het gebied van communicatieve vaardigheden, leiderschap en persoonlijke effectiviteit leer ik je krachtiger, met meer zelfvertrouwen te communiceren op een manier die bij jou past.
Colour2you: kleurrijk jezelf en word de mooiste versie van jezelf! 

meer lezen Contact

Persoonlijk advies

Als jij wilt weten wat jouw beste kleuren en combinaties zijn in kleding en als je op zoek bent naar een kledingstijl die past bij jou. Als jij advies wilt over hoe je sterk, krachtig en authentiek over kan komen in jouw uitstraling en imago ook dan help ik je graag in een persoonlijk advies op maat. 

Meer lezen

Voor bedrijven

Voor bedrijven die de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en het team belangrijk vinden geef ik trainingen en workshops op het gebied van: effectieve communicatie, samenwerken, feedback, disc, leiding geven op de werkvloer, klantgerichtheid, imago en uitstraling.  

Meer lezen

Workshops

Als jij het prettig vindt om samen met én van anderen te leren en ervaringen te delen, is een workshop ideaal voor jou. In de workshop krijg je advies en tips op het gebied van kleur, make-up, stijl en imago. Of op het gebied van communicatieve vaardigheden, gedrag en persoonlijke effectiviteit. 

Meer lezen

Bestelling make-up

Heb je een kleuradvies gehad bij mij en wil jij jouw make-up eenvoudig (bij)bestellen dan kan dat hier. Met de make-up van Art of Image zie je er mooi, energiek en natuurlijk uit. Kleuren die afgestemd zijn op jouw natuurlijke huid-, haar-, en oogkleur.