DISC stijlen

disc en communicatie

Basis en Responsstijl verschil met BS RS

Effectief communiceren

Communiceren doen we de hele dag. Met de één gaat dit als vanzelf bij de ander kost het iets meer moeite. In deze training ga je kennismaken met DISC en ondervinden wat je eigen voorkeur is in communiceren en hoe je nog beter aan kan sluiten bij de ander.

In deze training wordt gebruik gemaakt van een DISC Gedragsanalyse. Deze analyse brengt de persoonlijke gedragsstijl van iemand in kaart. De score geeft weer in welke mate de vier verschillende gedragsstijlen aanwezig zijn bij iemand. De verschillende gedragsstijlen hebben allemaal hun eigen kenmerken, kwaliteiten en valkuilen. Ook heeft elke kleur een bepaalde voorkeur als het gaat om communiceren. Er is hierin geen goed of fout. Wel kan het heel waardevol zijn om deze stijlen te herkennen en te begrijpen, zodat je op een effectieve manier kan communiceren.

info en prijzen

De Training "Kennismaking met DISC" is maatwerk en wordt afgestemd met de wensen van de klant. In de training kan ook met een trainersacteur worden gewerkt. Prijzen zijn op aanvraag.

Aanvragen/info: kennismaking met disc