DISC Rapport met basisstijl en responsstijl van DISC Boulevard edited 300x225
Voorbeeldeapport DISC teamwiel van DISC Boulevard edited

Geef je team kleur met disc

Communiceren is nog niet zo makkelijk en zeker binnen een team levert dit weleens de nodige problemen op. De grootste valkuil is dat je gaat invullen voor de ander vanuit je eigen perspectief en referentiekader. Dit veroorzaakt in de meeste gevallen miscommunicatie en ruis. In deze training speciaal voor teams krijgen de deelnemers inzicht in elkaars gedrag en manier van communiceren. Dit zorgt voor respect en een betere samenwerking.  

Lees verder >>
DISC stijlen

DISC en communicatie

Wil je meer inzicht in jezelf in hoe je overkomt, communiceert en wat jou drijft en motiveert? Komt jouw beeld overeen met het beeld dat anderen van je hebben? Wat zijn je voornaamste kwaliteiten en valkuilen, hoe kun je deze nog beter naar voren brengen en ontwikkelen? Wat kost energie en wat geeft energie? Deze training geeft antwoord op al deze vragen. O 

Lees verder >>
DISC

disc en leidinggeven

Ben jij doorgegroeid naar een leidinggevende functie en kan je wel wat tips en handvatten gebruiken? Schrijf je dan in voor de training DISC en LeidinggevenIn deze praktische training gaat het met name over wie ben jij als leidinggevende? Vaardigheden die je nu onbewust inzet ga je bewuster inzetten. Leidinggeven begint immers bij jezelf.

Lees verder >>
Kaft E book geef jezelf kleur

geef jezelf kleur

Vind jij kleur leuk en zou je er wel iets meer over weten ook hoe je kleur kan gebruiken in je kleding? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (verschijnt 4x per jaar) en ontvang het gratis e-book vol met tips over het dragen en combineren van kleuren. 

ja dit wil ik