DISC stijlen

disc en communicatie

Basis en Responsstijl verschil met BS RS

Effectief communiceren

Communiceren doen we de hele dag. Met de één gaat dit als vanzelf bij de ander kost het iets meer moeite. In deze training ga je kennismaken met DISC en Drijfveren en ga je ontdekken wat je eigen voorkeur is in communiceren en krijg je inzicht waarom iemand bepaalde dingen juist wel of juist niet doet en wat degene drijft in zijn of haar leven. 

In deze training wordt gebruik gemaakt van een DISC- & Drijfverenanalyse. Deze analyse brengt de persoonlijke gedragsstijl van iemand in kaart. De score geeft weer in welke mate de vier verschillende gedragsstijlen aanwezig zijn bij iemand. De verschillende gedragsstijlen hebben allemaal hun eigen kenmerken, kwaliteiten en valkuilen. Ook heeft elke kleur een bepaalde voorkeur als het gaat om communiceren. Er is hierin geen goed of fout. Wel kan het heel waardevol zijn om deze stijlen te herkennen en te begrijpen, zodat je op een effectieve manier kan communiceren. en nog beter kan aansluiten bij de ander.

info en prijzen

De Training "DISC en Communicatie" is maatwerk en wordt afgestemd met de wensen van de klant. In de training kan ook met een trainersacteur worden gewerkt. Prijzen zijn op aanvraag.

Aanvragen/info: DISC en Communicatie