over mij

Bianca Brakenhoff

Colour2you: altijd de beste versie van jezelf zijn

Ik ben Bianca Brakenhoff, trainer en coach met passie voor imago en communicatie. Met Colour2you help ik ambitieuze vrouwen en mannen met aandacht en actie naar een volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling, zodat zij altijd de beste versie van zich zelf kunnen zijn.
Dit kan individueel en in groepen en zowel particulier als zakelijk. Mijn aanpak is op mijn eigen unieke manier: professioneel, vol passie en enthousiasme, inspirerend, energiek, resultaatgericht, met humor en altijd vanuit een positieve insteek. 

Ik heb zelf ervaren wat kleur voor je kan doen in persoonlijke groei en ontwikkeling. In 2017 raakte ik door een reorganisatie mijn baan als trainer (communicatie) kwijt en moest ik noodgedwongen op zoek naar iets anders. En snel besloot ik dat ik met een eigen bedrijf ging starten als zelfstandig trainer en daar moest nog iets bij maar wat? Dit is een mooie zoektocht geweest vol persoonlijke groei. Ik heb ontdekt wat ik echt leuk vind en waar ik energie van krijg. Ik doe nu dingen waarvan ik nooit gedacht had dat ik het kon. De uitspraak van Pipi Langkous past dan ook bij mij: "Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan".

Wat erbij moest komen had ik snel bedacht. Ik begon met de opleiding tot kleur- en kledingstylist. Sinds die tijd is de inhoud van mijn kledingkast drastisch veranderd. Hing er eerst bijna alleen blauw in mijn kast, zie je als je nu de kledingkast opent veel meer kleur hangen. Kleuren die onderling prima te combineren zijn en passen bij mijn natuurlijke huid-, haar- en oogkleur. En natuurlijk hangt er nog steeds blauw in mijn kast, ik ben immers dol op deze kleur. Wat de grootste verandering voor mij is geweest dat ik nu kleur durf te dragen en dat ik alleen nog maar leuke kleding in mijn kast heb hangen die ik allemaal draag en waar ik echt blij van word.

Toch was dit voor mij niet voldoende alleen bezig zijn met de buitenkant er is namelijk meer, er is ook een binnenkant. Daarom ben ik op zoek gegaan naar het totaalplaatje. Ik wilde meer weten over kleur juist ook omdat ik voelde wat kleur voor je kan doen. Ik kwam in contact met de dames van Home of Power, Jannie Boer en Pauline van der Veeken en hierdoor vielen heel veel dingen op zijn plek. Kleur heeft wel degelijk invloed op hoe je je voelt én met kleur vertel je een boodschap. In kleur zit kracht en sinds ik weet welke kleuren mij in mijn kracht en ontwikkeling zetten, omarm en waardeer ik mijn kwaliteiten. Toen ik hoorde dat mijn powerkleur BORDEAUX was en mijn blauwdruk uit 4x rood bestaat vielen veel stukjes voor mij op hun plaats. De kleurfamilie rood is namelijk altijd bezig en passie en ambitie zijn de altijd aanwezige drijfveren. Nu ben ik een echte doener en sta bijna altijd aan, mijn leven bestaat uit hollen en altijd bezig zijn en geloof me dit is soms echt doorvermoeiend. Gelukkig heeft iedere powerkleur ook een balanskleur en voor mij is dat GROEN. Deze kleur geeft mij rust en balans in zowel werk als privé. Ik mag van mezelf nu ook rust nemen, omdat ik merk dat dit mij veel oplevert. Dit is echt een geweldig inzicht wat ik heb gekregen. Het zorgt er voor dat ik makkelijker keuzes maak en dat ik echt de beste versie ben van mijzelf kan zijn. Kleur heeft mij geholpen in mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Daarom is mijn missie: "Colour2you, altijd de beste versie van jezelf zijn!". 

Door een advies bij Colour2you:

  • Weet je welke kleuren jou mooi staan en zo voorkom je miskopen.
  • Begrijp jij jezelf beter, doordat jij jezelf herkent en erkent.
  • Groeit jouw zelfvertrouwen, omdat je weet wat je wilt en hoe je dat kunt laten zien.
  • Weet jij hoe jij jouw kracht kunt laten zien door kleur in te zetten voor een effectievere communicatie en presentatie.
  • Gaat er iets gebeuren, je komt in ontwikkeling.
Altijd de beste versie van jezelf zijn!

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you