over mij

Bianca Brakenhoff

Colour2you: voor de beste versie van jezelf

Ik ben Bianca Brakenhoff en ik geef trainingen, workshops en advies op het gebied van uitstraling en communicatie en. Denk hierbij aan: kleur, make-up, stijl, imago/1e indruk, communicatie, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.
Dit kan individueel en in groepen en zowel particulier als zakelijk. Mijn aanpak is op mijn eigen unieke manier: professioneel, vol passie en enthousiasme, inspirerend, energiek, resultaatgericht, met humor en altijd vanuit een positieve insteek. Colour2you voor de beste versie van jezelf.

Ontstaan van Colour2you: Door een reorganisatie in 2017 raakte ik mijn baan als trainer (communicatie) kwijt en moest ik noodgedwongen op zoek naar iets anders. Ik heb best even nagedacht over wat ik graag zou willen. De keuze om te blijven trainen dat was niet zo'n moeilijke keuze. Alleen zou ik daar graag nog iets bij willen voor de afwisseling, het totaalplaatje én voor mijn eigen ontwikkeling. Alleen wat, dat was nog wel even een vraag. Ik heb ooit zelf een kleuradvies gehad en dat vond ik best interessant dat ik de opleidingen Kleur, Stijl & Imago ben gaan doen. Gedurende de opleidingen kwam ik erachter dat kleur meer voor je kan doen dan je denkt. Ik ben me nog meer gaan verdiepen in kleur en werk nu ook met de mooie methode van Persoonlijke Kracht. Kleur heeft wel degelijk invloed op hoe je je voelt én met kleur vertel je een boodschap. In kleur zit kracht en sinds ik weet welke kleuren mij in mijn kracht en ontwikkeling zetten, omarm en waardeer ik mijn kwaliteiten. Kleur heeft mij geholpen in mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. In oktober 2017 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, Colour2you. Dit was best spannend, maar ik ben trots op de stap die ik heb gemaakt. "Colour2you is de beste versie van mezelf!"

Dit ben ik ook: Thee, chocolade, handbal, Netflix, wandelen en gezellig eten. Het woord "Vervelen" ken ik niet, ik ben eigenlijk altijd wel bezig. Dit komt vast door mijn Powertype Bordeaux. De Kleurfamilie Rood is namelijk altijd in de actie en bezig.

Voor de beste versie van jezelf 

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you