over mij

Bianca Brakenhoff

Colour2you

Ik ben Bianca Brakenhoff en mijn bedrijf Colour2you betekent letterlijk kleur aan jou, oftewel vrij vertaald: "geef jezelf kleur". Kleur heeft een betekenis en een emotie. Kleur is communicatie en van kleur gaat een bepaalde kracht uit. Durf jij de uitdaging aan om met kleur te experimenteren en jouw kracht te ontdekken? Om te ontdekken wat jouw kwaliteiten en drijfveren zijn?
Ik inspireer jou graag op een enthousiast en energieke manier om in beweging te komen en te ontdekken wat jouw uniek kracht is en hoe je deze kunt laten zien. Deze beweging of ontwikkeling kan individueel zijn, in groepen of met bestaande teams. 

Colour2you: Geef jezelf kleur zodat je zichtbaar succesvol jezelf kunt zijn.

Als professioneel kleurstylist en imago coach geef ik advies aan vrouwen en mannen hoe zij krachtig, zelfverzekerd en authentiek overkomen, zowel zakelijk als privé. Mijn advies is altijd persoonlijk en afgestemd op de wensen van de klant. In mijn advies leer ik je hoe jij sterk en krachtig overkomt door innerlijk en uiterlijk met elkaar te verbinden. Immers met een zelfverzekerde uitstraling wordt het bereiken van doelen een stuk eenvoudiger.   

Ook ben ik trainer op het gebied van communicatieve vaardigheden, leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Wat ik vooral erg mooi vind is de combinatie tussen mijn twee expertises, omdat je met het totaal plaatje bezig bent. Het is een combinatie van innerlijk en uiterlijk. Als zowel innerlijk als uiterlijk in harmonie zijn dan krijg je een authentiek beeld van jezelf en komt je uitstraling volledig tot zijn recht en groeit je zelfvertrouwen. 

Wat ik vaak terug krijg van mijn klanten is dat ze zich direct op hun gemak voelen bij mij. Mijn communicatiestijl is luchtig, enthousiast, warm en tegelijkertijd energiek met de nodige dosis humor en emotie. Mijn passie en energiegever is dat ik mensen in beweging kan krijgen door ze te motiveren, stimuleren en bewust te maken van hun eigen kwaliteiten. Ik vind het heerlijk om een ander iets te leren en te zien dat de ander er ook direct mee aan de slag kan. Wil jij ook de mooiste versie van jezelf worden? Door een advies van mijn kant:

  • Voorkom je miskopen 
  • Groeit jouw zelfvertrouwen
  • Zit jij beter in je vel
  • Heb jij een authentieke uitstraling 
  • Weet jij hoe je je in verschillende situaties kan kleden
  • Begrijp jij jezelf beter, doordat jij jezelf herkent en erkent
  • Word jij communicatief sterker  

Naast het geven van persoonlijke adviezen en workshops geef ik ook trainingen en coaching voor bedrijven. Dit is altijd maatwerk en wordt naar de wensen van het bedrijf ingevuld. Dit betreft zowel communicatieve vaardigheden, persoonlijke effectiviteit, leiderschap, uitstraling, gedrag en kleur-, stijl-, en imago advies.

Geef jezelf kleur zodat je zichtbaar succesvol jezelf kunt zijn!

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you