over mij

Bianca Brakenhoff

Colour2you

Ik ben Bianca Brakenhoff, trainer en coach met passie voor imago en communicatie. Met Colour2you inspireer ik ondernemende professionals naar een volgende stap in hun ontwikkeling. Voor particulieren en bedrijven. Dit doe ik op mijn eigen unieke manier: professioneel, vol enthousiasme, inspirerend, energiek, met humor en altijd vanuit een positieve insteek. 

Colour2you in 4 kleurrijke stappen naar ontwikkeling.
 

Ik heb zelf ervaren wat kleur met je kan doen. In 2017 ben ik begonnen met de opleiding tot kleur- en kledingstylist. Sinds die tijd is de inhoud van mijn kledingkast drastisch veranderd. Hing er eerst bijna alleen blauw in mijn kast, zie je als je nu de kledingkast opent veel meer kleur hangen. Kleuren die onderling prima te combineren zijn en passen bij mijn natuurlijke huid-, haar- en oogkleur. En natuurlijk hangt er nog steeds blauw in mijn kast, ik ben immers dol op deze kleur. Wat de grootste verandering voor mij is geweest dat ik nu kleur durf te dragen en dat ik alleen nog maar leuke kleding in mijn kast heb hangen die allemaal gedragen worden.  

Toch was dit voor mij niet voldoende alleen bezig zijn met de buitenkant er is namelijk meer, er is ook een binnenkant. Daarom ben ik op zoek gegaan naar het totaalplaatje. Ik wilde meer weten over kleur juist ook omdat ik voelde wat kleur voor je kan doen. Ik kwam in contact met de dames van Home of Power, Jannie Boer en Pauline van der Veeken en hierdoor vielen heel veel dingen op zijn plek. Kleur heeft wel degelijk invloed op hoe je je voelt én met kleur vertel je een boodschap. In kleur zit kracht en sinds ik weet welke kleuren mij in mijn kracht zetten, omarm en waardeer ik mijn kwaliteiten. Toen ik hoorde dat mijn powerkleur KORAAL was vielen veel stukjes voor mij op hun plaats. Ik ben een echte doener en sta altijd aan, mijn leven bestaat uit hollen en altijd bezig zijn en geloof me dit is soms echt doorvermoeiend. Gelukkig heeft iedere powerkleur ook een balanskleur en voor mij is dat SMARAGD. Deze kleur geeft mij rust en balans in zowel werk als privé. Ik mag van mezelf nu ook rust nemen, omdat ik merk dat dit mij veel oplevert. Dit is echt een geweldig inzicht wat ik heb gekregen. Het zorgt er voor dat ik makkelijker keuzes maak. Kleur heeft mij geholpen in mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Daarom mijn missie: "In 4 kleurrijk stappen naar ontwikkeling". Ik heb zelf ervaren wat deze stappen met je kunnen doen zowel privé als zakelijk.

Door een advies bij Colour2you:

  • Weet je welke kleuren jou mooi staan en zo voorkom je miskopen.
  • Begrijp jij jezelf beter, doordat jij jezelf herkent en erkent.
  • Groeit jouw zelfvertrouwen, omdat je weet wat je wilt en hoe je dat kunt laten zien.
  • Weet jij hoe jij jouw kracht kunt laten zien door kleur in te zetten voor een effectievere communicatie en presentatie.
  • Gaat er iets gebeuren, je komt in ontwikkeling.
In 4 kleurrijke stappen naar ontwikkeling

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you