over mij

Bianca Brakenhoff

Colour2you: voor de beste versie van jezelf

Ik ben Bianca Brakenhoff en ik geef trainingen, workshops en advies op het gebied van uitstraling en communicatie. Denk hierbij aan: kleur, make-up, stijl, imago/1e indruk, communicatie, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.
Dit kan individueel en in groepen en zowel particulier als zakelijk. Mijn aanpak is op mijn eigen unieke manier: professioneel, vol passie en enthousiasme, inspirerend, energiek, resultaatgericht, met humor en altijd vanuit een positieve insteek. Colour2you voor de beste versie van jezelf.

Ik heb zelf ervaren wat kleur voor je kan doen in persoonlijke groei en ontwikkeling. In 2017 raakte ik door een reorganisatie mijn baan als trainer (communicatie) kwijt en moest ik noodgedwongen op zoek naar iets anders. Na flink wat nadenken besloot ik dat ik ging starten als zelfstandig trainer, alleen daar moest nog wel iets bij maar wat? Dit is een mooie zoektocht geweest vol persoonlijke groei. Ik heb ontdekt wat ik echt leuk vind en waar ik energie van krijg. Ik doe nu dingen waarvan ik nooit gedacht had dat ik het kon. De uitspraak van Pipi Langkous past dan ook bij mij: "Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan".

Wat erbij moest komen had ik snel bedacht. Ik begon met de opleiding tot kleur- en kledingstylist. Sinds die tijd is de inhoud van mijn kledingkast drastisch veranderd. Hing er eerst bijna alleen blauw in mijn kast, zie je als je nu de kledingkast opent veel meer kleur hangen. Kleuren die onderling prima te combineren zijn en passen bij mijn natuurlijke huid-, haar- en oogkleur. En natuurlijk hangt er nog steeds blauw in mijn kast, ik ben immers dol op deze kleur. Wat de grootste verandering voor mij is geweest dat ik nu kleur durf te dragen en dat ik alleen nog maar leuke kleding in mijn kast heb hangen die ik allemaal draag en waar ik echt blij van word.

Toch was dit voor mij niet voldoende alleen bezig zijn met de buitenkant er is namelijk meer, er is ook een binnenkant. Daarom ben ik op zoek gegaan naar het totaalplaatje. Ik wilde meer weten over kleur juist ook omdat ik voelde wat kleur voor je kan doen. Ik kwam in contact met de dames van Home of Power, Jannie Boer en Pauline van der Veeken en hierdoor vielen heel veel dingen op zijn plek. Kleur heeft wel degelijk invloed op hoe je je voelt én met kleur vertel je een boodschap. In kleur zit kracht en sinds ik weet welke kleuren mij in mijn kracht en ontwikkeling zetten, omarm en waardeer ik mijn kwaliteiten. Kleur heeft mij geholpen in mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Daarom is mijn missie: "Colour2you voor de beste versie van jezelf!". 

Door een advies bij Colour2you:

  • Weet je welke kleuren jou mooi staan en zo voorkom je miskopen.
  • Begrijp jij jezelf beter, doordat jij jezelf herkent en erkent.
  • Groeit jouw zelfvertrouwen, omdat je weet wat je wilt en hoe je dat kunt laten zien.
  • Weet jij hoe jij jouw kracht kunt laten zien door kleur in te zetten voor een effectievere communicatie en presentatie.
Voor de beste versie van jezelf 

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you