colour2you In de media

waarde toevoegen aan je uiterlijk

Voor het vakblad Kleur&Stijl heb ik samen met Carla van den Puttelaar 3 modellen advies gegeven hoe je waarde kan toevoegen aan je uiterlijk. Lees hier hoe de modellen op de door hun gekozen kledingset feedback kregen in relatie tot hun functie, ambities, persoonlijkheid en doelen.

lees meer

onderzoek naar de meerwaarde van een imago advies

Voor het vakblad Kleur&Stijl heb ik samen met Carla van den Puttelaar een onderzoek gedaan over de meerwaarde van een imago advies. Hoe komt het dat bedrijven /organisaties regelmatig communicatie-, leiderschapstrainingen en coaching trajecten inzetten, zonder deze te combineren met een kleding- of stijladvies. De uitkomst kan je hier lezen.

lees meer

vakblad kleur&stijl

In het voorjaar van 2020 werd ik benaderd om gastredacteur te zijn van het vakblad voor imagoprofessionals. Ik heb gelijk ja gezegd en had ook al direct een onderwerp waar ik mee aan de slag zou willen: "is een imago advies van waarde voor het bedrijfsleven?"

lees meer

gezondheid plus

En dan heb je opeens een uitgever aan de telefoon of ik in zijn blad wil komen te staan. En dat alles n.a.v. een workshop bij 4 geweldige dames thuis. Hoe leuk is dat. Het artikel gaat over kleuranalyse, make-up en stijladvies. Het magazine zelf is verkrijgbaar bij de winkels die aangesloten zijn bij bewustwinkelen.nl. Kijk bij de afhaalpunten.

lees meer

We Care Rijnstate

Trots op mijn artikel "De weg naar een krachtige en kleurrijke toekomst". Over hoe een kleuradvies kan bijdrage aan een herstel. Want wanneer je spiegelbeeld 's ochtends kracht uitstraalt voel je je gelijk al een stuk beter. Dit allemaal ter ere van het 20 jarige bestaan van de Mammapoli van Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem.

lees meer
Voor de beste versie van jezelf