Cadeautips

Cadeau inspiratie

Ben je op zoek naar een leuk origineel en kleurrijk cadeau, kijk dan bij deze tips. Voor het plaatsen van een bestelling vul je het bestelformulier onderaan deze pagina in. De prijzen zijn exclusief verzendkosten.

cadeaubon colour2you

vanaf €10,-  Voor ieder willekeurig bedrag vanaf €10 of voor een advies. Leuk om cadeau te geven en zeker om te krijgen. Geef door wat er op de bon mag en ik maak er een leuk cadeau van.

toilettasje

€12,95  Toilettasje is wit gevoerd, zwarte rits, Fairtrade en met kleurrijke kralenhangertje van PIP IBIZA. Afmetingen 28x20 cm een handig tasje om bijvoorbeeld make-up in te doen.

  

Boek "krijg toch allemaal de kleuren"

€29,95  Dit boek is voor iedereen die meer wil weten over de Persoonlijke Kracht Methodiek. Hierin komen de 40 Powertypes tot leven, die de lezer inspireert om krachtig kleur te bekennen. Kleur wordt gekoppeld aan persoonlijkheid, doelen en ambities. En is daardoor een handboek voor iedereen die keuzes wil maken, zijn talenten wil laten zien en authentiek wil overkomen. Ook mooi als verdieping als je een bijvoorbeeld een Online Power Advies hebt gehad.

Leren Telefoontasjes

€19,95  Het telefoontasje is een echt leren tasje en in diverse kleuren verkrijgbaar. Het wordt geleverd met afneembare schouderhengsel die in lengte verstelbaar is. Dit tasje heeft een klein formaat en is genoeg voor je telefoon, geld, lipstick en eventueel pasjes. Daarnaast zijn de tasjes ook gewoon super leuk.

Beige /gouden rits, Zwart/zilveren rits, Cognac/gouden rits, Donkerblauw/zilveren rits, Groen/gouden rits, Lichtblauw/zilveren rits en Okergeel/gouden rits.

Bij het bestellen graag de kleur doorgeven.

bestelling doorgeven

Voor het doorgeven van een bestelling vul het bestelformulier in. Ik stuur de factuur z.s.m. en na betaling wordt het product opgestuurd. Vul bij bericht in: 

  • Artikel dat je wilt bestellen
  • Aantal exemplaren
  • Naam en adresgegevens voor op factuur
  • Is het een cadeau voor iemand anders, leuk! Vermeld dan ook naam en adresgegevens van de ontvanger als het cadeau opgestuurd moet worden.

bestelformulier

Versturen

geef jij jezelf kleur?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws, tips en aanbiedingen schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan direct het E-book "Geef jezelf kleur" met informatie over kleuren en voorbeelden hoe te combineren met kleur.  

inschrijven nieuwsbrief

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you