website

Foto's van evelien koenders

Deze maand staat in het teken van mijn website. Afgelopen september ben ik begonnen met het maken van mijn site en ik merk dat je toch steeds weer dingen aan het verbeteren bent. Misschien ligt dit ook aan mij, omdat ik vind dat het altijd nog beter kan. Vorige maand heb ik meegedaan aan een Facebook challenge; "hoe maak je van bezoekers klanten". Hierdoor heb ik veel inzicht gekregen en heb ik vooral de homepage eens kritisch bekeken en mijn teksten aangepast. Nu is het duidelijk voor mijn bezoekers waarom ze juist bij mij klant moeten worden (en hopen dat er veel gaan komen). Teksten staan, nu weer verder. Als ik mijn site bekijk staan daar hele mooie foto's op maar het zegt nog niet zoveel over wie ik ben en wat ik doe. Dit is dus de volgende stap; foto's laten maken van mij in actie, het mag allemaal wat persoonlijker. Nu was ik onlangs op een netwerkbijeenkomst en daar kwam ik in gesprek met een fotografe i.o. Evelien Koenders. Een leuke en zeer enthousiaste meid die weet wat ze wil en zeker ook wat ze niet wil. Voor haar ontwikkeling en portfolio heb ik haar gevraagd om foto's van mij te maken. Hieronder zie je ervast één.  

een mooie foto voor op mijn website

Vinden jullie deze foto ook zo mooi? Ook mijn model Elsbeth bedankt!

                          fotoshoot                                     

De afspraak met Evelien was gemaakt. De volgende uitdaging was het zoeken van een  model. Toen ook dit gelukt was kon de fotoshoot beginnen. Het doel van de fotoshoot is dat ik de klant graag wil laten zien wat hij/zij kan verwachten van een persoonlijk advies in mijn studio. Hoe ziet dit eruit wie ben ik en wat doe ik. Dit heb ik met Evelien besproken en zij heeft dit op haar eigen creatieve manier ingevuld. Wat ik ook nog graag wil laten zien zijn materialen waar ik mee werk ook hier heeft zij mooie en duidelijke foto's van gemaakt. Dit is een dame met kwaliteit. Ik ben tevreden met het resultaat!

Ik nodig je uit om eens een kijkje op mijn site te nemen. Ben benieuwd wat je ervan vindt, laat het me weten.

  

   

Vragen?

Ik zou graag van je horen wat je van dit blog vindt. Waar ga jij mee aan de slag? Heb je nog vragen en wil je nog iets weten? Ik hoor het graag dus geef een reactie op dit blog.

geef een reactie

Versturen
Geef jezelf kleur zodat je zichtbaar succesvol jezelf kunt zijn!

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you