stralend ogen

blauwe ogen

Ik ben gezegend met mooie blauwe ogen, Voor mij heel gewoon en niets bijzonders er zijn immers heel veel mensen met blauwe ogen. Toch denken anderen daar anders over. Zo werd ik op de basisschool ieder jaar door Victor op zijn feestje uitgenodigd juist omdat ik van die enorme blauwe ogen had. Zijn moeder noemde mij altijd het meisje met de mooie blauwe ogen. Ook nu nog krijg ik regelmatig opmerkingen over hoe mooi mijn ogen zijn. Met de make-up van Art of Image heb ik mijn mooiste kleuren gevonden en weet ik hoe ik mijn ogen nog meer kan laten stralen. Laatst nog een super leuk compliment ontvangen tijdens een training: ""verder wil ik je nog zeggen dat je een aardige en betrokken vrouw bent met prachtige ogen. Dat wilde ik nog aan je even kwijt. Misschien tot ziens! En geniet van dit compliment!"

Blauwe mascara

Voor veel klanten een verrassing! Zorgt voor een opvallende oogopslag.

Opvallende oogopslag

Ook mijn klanten gun ik een stralende oogopslag en ogen die spreken, immers je ogen zijn de spiegels van jouw ziel! Je maakt er contact mee. Tijdens een compleet kleur- of make-up advies komen de ogen uiteraard ook aan bod. Nadat de klant haar oogschaduw en oogpotlood heeft opgedaan komt de kers op de taart: de mascara. Ik vind dit altijd een leuk moment. Als bij de klant uit haar advies blauw komt weet ik namelijk al de reactie: "blauwe mascara, nee hoor niet voor mij." Ik vraag altijd wat vind je van mijn ogen en mijn mascara? Welke kleur mascara denk je dat ik op heb? Bijna altijd geeft de klant als antwoord: zwart. Ik verras ze door te zeggen dat dit toch echt blauw is en dan zijn ze overstag. Want die kleur blauw ja die staat super mooi. En ja als de klant dan de mascara op heeft; wat een oogopslag. Blauwe mascara is mijn meest bestelde make-up product. Wil je deze ervaring ook hebben boek dan een kleuranalyse of een make-up advies! Ik help je graag met jouw mooiste oogopslag! 

 

   

Vragen?

Ik zou graag van je horen wat je van dit blog vindt. Waar ga jij mee aan de slag? Heb je nog vragen en wil je nog iets weten? Ik hoor het graag dus geef een reactie op dit blog.

geef een reactie

Versturen
Geef jezelf kleur zodat je zichtbaar succesvol jezelf kunt zijn!

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you