personal power plus

de beste versie van jezelf

Ja wat is dat nou Personal Power Plus. Ik heb het er regelmatig over, omdat ik hier zo ontzettend enthousiast over ben. Zelf heb ik al mogen ervaren hoe waardevol dit is. Wat is er dan zo waardevol aan Personal Power Plus?: het helpt je als je voor een belangrijke keuze staat of als je meer inzicht in jezelf wilt wat betreft jouw grootste talenten en drijfveren. Het is een persoonlijkheidstest wat kijkt wie jij bent; wat zijn jouw grootste talenten en diepste drijfveren en hoe verbindt je dat aan imago, zodat je echt de beste versie van jezelf kent, wordt, omarmt en uitstraalt van binnen naar buiten. Jouw grootste kracht is wat jou uniek maakt, dat kan niet iedereen. Deze test meet de hele mens zowel zakelijk als privé, zodat je overal jouw grootste kracht kunt zijn.

keuze in:

Dat kan op veel gebieden denk aan: keuze in werk of studie. Het starten of vinden van een nieuwe baan. Een volgende stap in jouw onderneming. Het voorkomen of herstellen van een burn-out. Samenwerking binnen jouw team verbeteren.             

Personal Power Plus ook voor jou!

Er zijn verschillende mogelijkheden om kennis te maken met Personal Power Plus. Er zit vast ook iets voor jou tussen. Je hebt de keuze uit een Power Kleuranalyse (keuze vanuit gevoel) of een Powersessie (keuze vanuit ratio). Bij beide krijg je een uitgebreid rapport boordevol informatie over jouw Powertype en Powerkleur en alles wat daarbij hoort. Je maakt kennis met je element, je kleurfamilie, je powertype in detail, en je balanskleur, jouw sleutel tot succes. Dit kan in een persoonlijke sessie, tijdens een powerdag en natuurlijk in teamverband. De eerst volgende Powerdag staat gepland op 26 januari 2019 je kan je hier al voor aanmelden via workshops > powerdag kleurrijk jezelf. Er is plaats voor 10 personen.

Maak snel een afspraak en ik vertel je nog veel meer hierover!

   

Vragen?

Ik zou graag van je horen wat je van dit blog vindt. Waar ga jij mee aan de slag? Heb je nog vragen en wil je nog iets weten? Ik hoor het graag dus geef een reactie op dit blog.

geef een reactie

Versturen
Geef jezelf kleur zodat je zichtbaar succesvol jezelf kunt zijn!

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you