najaarskleuren 2018

pantone kleurkaart herfst/winter

De mode kleuren voor het najaar van 2018-2019 zijn natuurlijk al een tijdje bekend. Terwijl we nog aan het nagenieten zijn van de mooie zomer beginnen de winkels vol te hangen met de collectie voor het najaar. De trends in modekleuren zijn daarbij natuurlijk heel belangrijk. Net als ieder seizoen geeft Pantone de belangrijkste trendverwachtingen weer in hun kleurenschema. Vind jij ze ook zo mooi?

Modekleuren winter 2018-2019
Wat valt er op aan de kleuren dit najaar? Ten eerste zijn het vrij felle en vrolijke kleuren. Het donkerrood, het petrolachtige blauwgroen en het olijfgroen zijn wat dat betreft weer meer herfstachtige kleuren. Wat is jouw favoriete kleur? 

Crabapple: herfst oranje

Een kleur die goed combineert met olijfgroen, bruin en zwart.

mijn persoonlijke favorieten

Ik ben dol op kleur en zal dus ook een aantal kleuren uitlichten om daar iets over te vertellen:

Spectrum Blue: Ik ben dol op blauw dus deze kleur wordt zeker ook aangeschaft. Blauw heeft stijl en een goed alternatief voor zwart. Dit is een vrij dominante kleur en hangt tegen marine aan. 

Golden Rod: Dit komt in de buurt van mosterdgeel. Een kleur die aan kruiden voor curry doen denken. Ik vind dit een echte najaarskleur deze kleur sraalt vrolijkheid uit denk maar eens aan de najaarszonnestralen. 

Pastel Lilac: Een "vreemde" kleur voor het najaar deze kleur doet mij denken aan krokussen en dus aan het voorjaar. Lila was dit voorjaar ook al erg populair. Goed te combineren met paars,  blauw, grijs of zwart.

Spicy Orange: De naam doet anders vermoeden maar voor mij komt deze kleur aardig in de buurt van een klaproos. Het is een frisse pittige kleur die uitstekend te combineren is met het blauw en het  groen van dit seizoen.

Wil je meer weten over kleur en welke kleuren bij jou passen boek dan een persoonlijke kleuranalyse. Ik leer je waar je op moet letten, hoe te combineren en ook belangrijk welke make-up voor jou mooi is.

   

Vragen?

Ik zou graag van je horen wat je van dit blog vindt. Waar ga jij mee aan de slag? Heb je nog vragen en wil je nog iets weten? Ik hoor het graag dus geef een reactie op dit blog.

geef een reactie

Versturen
Geef jezelf kleur zodat je zichtbaar succesvol jezelf kunt zijn!

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you