de kleur van 2019

koraal

De kleur van het jaar 2019 is een vrolijke kleur: Living Coral (levend koraal) of Pantone 16-1546. Ieder jaar in december voorspelt de kleurenspecialist Pantone de kleur voor het volgend jaar. Dit is een kleur die een belangrijke rol gaat spelen als kleur in de mode, make-up, maar ook bij de inrichting van huizen bijvoorbeeld. 

Koraal is een lichte kleur uit de rode kleurfamilie die staat voor passie en ambitie in het leven. De Sprankelende Katalysator, die staat voor vurig, energiek, initiatiefrijk en recht door zee.  En het is één van mijn Powerkleuren!

wat zegt een powerkleur

  • welk powertype jij bent (er zijn er 40)
  • welke unieke kwaliteiten horen bij jou
  • welke drijfveren horen bij jou
  • welke balanskleur hoort bij jou

ontdek jouw powerkleur!

Bij een Powerkleur hoort een Balanskleur. Je kan niet altijd in je kracht blijven. De combinatie van mijn Powerkleur en Balanskleur heeft mij rust, overzicht en duidelijkheid gebracht. Ook een herkenning en erkenning voor wie ik ben. Ik begrijp mezelf beter en snap waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe.

De balanskleur van Koraal is Smaragd, een donkere kleur uit de Groene familie die staat voor rust en harmonie. Smaragd staat voor de Vrijgevige Vredestichter die als kwaliteiten heeft gul, integer, diepe denker en volhoudend. Beide kleuren houden elkaar mooi in evenwicht en zorgen voor een mooie verdeling tussen voldoende tijd besteden aan je relaties en aan je werk.
In het najaar zien we veel Smaragd in de kledingcollecties en in het voorjaar komt de balans van deze kleur in de winkels te hangen; Koraal! 

Ben jij nu ook benieuwd wat jouw Powerkleur en Balanskleur is meld je dan aan voor de workshop "Ontdek de beste versie van jezelf". Kijk op de website voor de data en informatie. Ook super waardevol om deze workshop met je team te organiseren. Je krijgt inzicht in ieders unieke talenten en drijfveren, waardering en respect voor elkaar en versterking van het team. Informeer naar de mogelijkheden.  

Vragen?

Ik zou graag van je horen wat je van dit blog vindt. Waar ga jij mee aan de slag? Heb je nog vragen en wil je nog iets weten? Ik hoor het graag dus geef een reactie op dit blog.

geef een reactie

Versturen
Voor de beste versie van jezelf 

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you