doelen stellen

teller op 0

Als zelfstandig ondernemer staat de teller letterlijk op 1 januari op 0! Het jaar moet nog beginnen en er is nog geen omzet niks en ik vind het best spannend om weer op 0 te beginnen. Gaat het allemaal wel lukken dit jaar met de doelen die ik me heb gesteld? Zullen de klanten wel komen en me weten te vinden? De evenementen die ik op de planning heb staan, ik vind ze geweldig, maar gaat er iemand komen? Kortom allemaal vragen waar ik het antwoord nog niet op weet. Herkenbaar toch? Wat ik wel weet is dat ik ontzettend veel zin heb in dit jaar. Ik heb kritisch naar mijn aanbod gekeken en ga dat doen wat bij mij past en waar ik energie van krijg. Het bestaande aanbod verfijnd en nieuwe diensten toegevoegd. Hoe leuk is dat dingen doen waar je energie van krijgt. Naast mijn doelen die ik voor Colour2you heb gesteld heb ik ook nog wel een persoonlijk doel: meer bewegen. Als zelfstandig ondernemer moet ik ervoor waken dat ik niet de hele dag bezig ben achter mijn laptop. Ik heb bewust iedere dag 1 uur bewegen (wandelen) ingepland. Het voordeel hiervan is dat ik tijdens het wandelen tot de mooiste ideeën kom. 

mijn doelen 2019

  • Diensten aanbieden waar ik en de klant blij van worden.
  • Meer bewegen hierdoor ook meer rust in mijn hoofd en meer tijd voor ideeën.
  • Evenementen plannen voor mijn klanten.

wil jij ook jouw doelen halen?

Heb jij jezelf ook doelen gesteld en lukt het nog niet zo met het behalen hiervan. Kom dan naar de workshop "Met kleur in beweging" op 8 februari om 14 uur. Je krijgt tijdens deze workshop inzicht in jezelf wat zijn jouw kwaliteiten en drijfveren en hoor jij van de ander hoe jij overkomt. Een super interessante workshop met als resultaat dat jij tevreden bent met wie jij bent en dat jij jezelf herkent en vooral ook erkent. Zie ik je 8 februari? Inschrijven gaat via de website: www.colour2you.nl/workshops/

Vragen?

Ik zou graag van je horen wat je van dit blog vindt. Waar ga jij mee aan de slag? Heb je nog vragen en wil je nog iets weten? Ik hoor het graag dus geef een reactie op dit blog.

geef een reactie

Versturen
Zichtbaar succesvol jezelf zijn

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you