De waan van de dag

to do lijst

Hoe herkenbaar is dit. Ik had vandaag echt een to do lijst. Een aantal dingen moesten nu eens echt gebeuren en die had ik netjes voor mij zelf opgeschreven, ik werk immers graag met lijstjes. En toch gebeurt het dan dat je halverwege de dag denkt dit ga ik  niet redden. Sommige dingen nemen toch meer tijd in beslag dan ik had gedacht. Ik zal je meenemen in mijn to do lijst:

mijn to do lijst:

  1. Draaiboek van mijn training aanpassen voor een volgende keer (het kan altijd beter).
  2. Wekelijkse administratie.
  3. Mijn klant bellen dat haar kleurenwaaier binnen is en wat zijn het weer mooie kleuren bij elkaar.
  4. Website / Social media (blog maken, website altijd up to date houden).
  5. Huishouden (tja omdat het moet).
  6. Gezellig kletsen met de kinderen en daar waar nodig helpen met school.

Facebook challenge

Tja en toen kwam de waan van de dag om de hoek kijken met als resultaat dat ik nu laat in de avond met mijn laptop op schoot mijn blog aan het schrijven ben. Conclusie: ik ben tot precies halverwege mijn to do lijst gekomen. 
Is dit nu erg? Voor vandaag niet, ik ben namelijk bijna de hele dag met mijn website bezig geweest. Hoezo een hele dag zou je zeggen, nou dat zal ik je uitleggen.

Ik heb vandaag meegedaan aan een enorm leuke challenge op Facebook waarbij deelnemers de website van elkaar gingen bekijken en daar feedback opgaven dit alles door de ogen van de klant. Door de feedback die ik heb gekregen heb ik teksten en titels aangepast, contact gehad met een fotografe (haar heb ik tijdens een netwerkontbijt ontmoet) voor wat persoonlijkere foto’s voor mijn website en ook direct een afspraak hiervoor gemaakt. Ik vind het resultaat geweldig en jij? Ik hoor graag van jou wat jij ervan vindt.

Vragen?

Ik zou graag van je horen wat je van dit blog vindt. Waar ga jij mee aan de slag? Heb je nog vragen en wil je nog iets weten? Ik hoor het graag dus geef een reactie op dit blog.

geef een reactie

Versturen
Geef jezelf kleur zodat je zichtbaar succesvol jezelf kunt zijn!

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you