Blog

inSchrijven Colour2you nieuwsbrief

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, trainingen en workshops! Ook ontvang je gratis tips en leuke aanbiedingen.

Schrijf je hier in

kleur van 2019

De kleur van het jaar 2019 is een vrolijke kleur: Living Coral (levend koraal) of Pantone 16-1546. Ieder jaar in december voorspelt de kleurenspecialist Pantone de kleur voor het volgend jaar. 

lees meer

personal power plus

Ja wat is dat nou Personal Power Plus. Ik heb het er regelmatig over, omdat ik hier zo ontzettend enthousiast over ben. Zelf heb ik al mogen ervaren hoe waardevol dit is.  

lees meer

kleuren najaar 2018

De mode kleuren voor het najaar van 2018-2019 zijn natuurlijk al lang bekend. Terwijl we nog aan het nagenieten zijn van de mooie zomer beginnen de winkels vol te hangen met de collectie voor het najaar.  

lees meer

stralende ogen

Ik ben gezegend met mooie blauwe ogen, Voor mij heel gewoon en niets bijzonders er zijn immers heel veel mensen met blauwe ogen. Toch denken anderen daar anders over.  

lees meer

De spiegel

De spiegel, eigenlijk een allerdaags gebruikmiddel die we gebruiken zonder er echt over na te denken. In mijn werk als kleur-, stijl- en imagostyliste gebruik ik de spiegel dan ook vaak.  

lees meer

website

Deze maand staat in het teken van mijn website. Afgelopen september ben ik begonnen met het maken van mijn site en ik merk dat je toch steeds weer dingen aan het verbeteren bent.  

lees meer

kleurenpsychologie

Wist je dat je onbewust beïnvloed wordt door kleuren en dat iedere kleur zijn eigen betekenis heeft. Het is wetenschappelijk bewezen dat we ons binnen 90 seconden een beeld vormen 

lees meer

Q4 DISC gedragsprofiel

In mijn communicatie- en leiderschapstrainingen gebruik ik vaak het DISC model. DISC geeft vooral inzicht in ons eigen gedrag en in de verschillen tussen mensen.  

lees meer

Kleuren voorjaar 2018

Heb jij ook al weer zin in het voorjaar? Ik wel lekker naar buiten en genieten van de natuur met al zijn mooie voorjaarskleuren. Ook in de mode zie je weer nieuwe kleuren. 

lees meer

De waan van de dag

Hoe herkenbaar is dit. Ik had vandaag echt een to do lijst. Een aantal dingen moesten nu eens echt gebeuren en die had ik netjes voor mij zelf opgeschreven, ik werk immers graag met lijstjes. Ik zal je meenemen in mijn to do lijst:

lees meer

Is de eerste keer (bloggen) een uitdaging?

Dat is iets wat ik ga ondervinden tijdens het schrijven van mijn allereerste blog. Ik vind het best spannend om te gaan bloggen want:

lees meer

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you