Blog

geef jij jezelf kleur?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws, tips en aanbiedingen schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan direct het E-book "Geef jezelf kleur" met informatie over kleuren, de 4 seizoenstype en voorbeelden hoe te combineren met kleur.  

inschrijven nieuwsbrief

wat kan wel

Ben jij iemand die kijkt naar wat wel kan of kijk je liever naar wat niet kan? Dat laatste is jammer, het geeft negatieve energie en je hebt er niet zo veel aan.  

lees meer

kleur van 2019

De kleur van het jaar 2019 is een vrolijke kleur: Living Coral (levend koraal) of Pantone 16-1546. Ieder jaar in december voorspelt de kleurenspecialist Pantone de kleur voor het volgend jaar. 

lees meer

De spiegel

De spiegel, eigenlijk een allerdaags gebruikmiddel die we gebruiken zonder er echt over na te denken. In mijn werk als kleur-, stijl- en imagostyliste gebruik ik de spiegel dan ook vaak.  

lees meer

kleurenpsychologie

Wist je dat je onbewust beïnvloed wordt door kleuren en dat iedere kleur zijn eigen betekenis heeft. Het is wetenschappelijk bewezen dat we ons binnen 90 seconden een beeld vormen 

lees meer

Q4 DISC gedragsprofiel

In mijn communicatie- en leiderschapstrainingen gebruik ik vaak het DISC model. DISC geeft vooral inzicht in ons eigen gedrag en in de verschillen tussen mensen.  

lees meer

Is de eerste keer (bloggen) een uitdaging?

Dat is iets wat ik ga ondervinden tijdens het schrijven van mijn allereerste blog. Ik vind het best spannend om te gaan bloggen want:

lees meer

Powered by: Web Made Easy

© Colour2you